Transnistria şi Găgăuzia

LIDERUL TRANSNISTRIEI VADIM KRANOSELSKY A MERS LA MOSCOVA ÎMPREUNĂ CU UNUL DINTRE PROPRIETĂRII HOLDINGULUI „ȘERIF”

15 decembrie, 2020

Liderul Transnistriei, Vadim Kranoselsky, a mers luni la Moscova împreună cu unul dintre proprietarii holdingului Sheriff din Tiraspol, Ilya Kazmaly. Potrivit INFOTAG, acest lucru a fost anunțat la un post TV al opoziție moldoveneşti JurnalTV.

Jurnaliștii postului TV au filmat cum demnitarii au ajuns la aeroportul din Chișinău în automobile diferite, însoțiți de maşini de securitate. Au au trecut prin zona VIP a aeroportului, însoțiți de bodyguarzi, pentru a zbura spre Moscova.

Krasnoselsky și Kazmaly au refuzat să vorbească cu jurnaliștii. Liderul Transnistriei le-a spus „Nu comentez”, iar omul de afaceri și-a acoperit fața cu o jachetă.

Se presupune că Krasnoselsky va negocia la Moscova perspectivele soluționării problemei transnistrene și despre prezența Grupului Operațional al Forțelor Ruse în regiune după preluarea funcției de către noul președinte al Republicii Moldova, Maia Sandu. Anterior, actualul președinte al Republicii Moldova, Igor Dodon, anunța că va merge într-o vizită de lucru la Moscova imediat după învestirea președintelui, programată pentru 24 decembrie.

Commentarii [ 2 ] adaugă comentariu

  1. 2020.12.15 14:29 Ivan
    Scoro Sandu etu lavocicu pricroet!
  2. 2020.12.15 14:31 Liviu
    Noi trebue sa controlam pe dinsii mult mai dur.

adaugă comentariu

  • nume
  • email
  • mesaj
Multumim!
Comentariul dvs. va fi publicat după aprobarea administratorului.