Transnistria şi Găgăuzia

LIDERUL DE LA TIRASPOL A NUMIT CA SARCINĂ PRIORITARĂ RECUNOAŞTEREA INTERNAŢIONALĂ A TRANSNISTRIEI

25 ianuarie, 2021

Liderul Transnistriei, Vadim Krasnoselsky, a numit că sarcina prioritară a tuturor instituţiilor de conducere din regiune, implicate în consolidarea independenței, este recunoașterea internațională a Transnistriei. Potrivit INFOTAG, el a spus acest lucru în discursul său adresat autorităților și administrației în legătură cu implementarea Strategiei de dezvoltare regională.

„Sarcina principală este consolidarea independenței Transnistriei, concentrându-se pe obținerea recunoașterii internaționale și implementarea rezultatelor referendumului din 2006. A doua este continuarea formării comunității „poporului transnistrean”, care include reprezentanți ai diferitelor naționalități, grupuri etnice și bazată pe păstrarea și dezvoltarea limbilor, culturilor, obiceiurilor și tradițiilor”, a spus Krasnoselsky.

El a subliniat că, în conformitate cu Strategia, principiile de bază ale dezvoltării Transnistriei sunt stabilitatea politică, îmbunătăţirea economică și dreptatea socială.

„Sarcinile care au fost stabilite la începutul anului 2020 de către administraţie şi organele de conducere au fost îndeplinite în totalitate. Și dacă ceva nu a fost îndeplinit sau a fost parțial îndeplinit, atunci există motive obiective pentru acest lucru. Oricât de dificil ar fi, suntem pe cale să implementăm Strategia de dezvoltare ", a spus Krasnoselsky.

Commentarii [ 2 ] adaugă comentariu

  1. 2021.01.25 17:04 Filea
    Numai vorbe goale despre independenta care nu o sa fie niciodata!
  2. 2021.01.25 19:58 Galina
    Separatistii mult vor da putin primesc!

adaugă comentariu

  • nume
  • email
  • mesaj
Multumim!
Comentariul dvs. va fi publicat după aprobarea administratorului.