Transnistria şi Găgăuzia

LA BENDER, DUPĂ O LUNGĂ PERIOADĂ DE TIMP, PENTRU PRIMA DATĂ A AVUT LOC O REUNIUNE DE LUCRU A REPREZENTANȚILOR POLITICI DE LA CHIȘINĂU ȘI TIRASPOL

22 aprilie, 2021

Ieri, la Bender a avut loc prima întrevedre de lucru din acest an a reprezentanților politici de la Chișinău și Tiraspol: Olga Cebotari și Vitalii Ignatiev. Potrivit INFOTAG, în pofida multor întrebări acumulate, comunicatele serviciilor de presă ale părților despre rezultatele întâlnirii au fost la fel de scurte ca niciodată.


Potrivit Biroului politici de reintegrare, reprezentanții „au examinat situația actuală a procesului de negociere privind soluționarea transnistreană, problemele de actualitate de pe ordinea de zi, progresele recente în activitățile grupurilor de lucru sectoriale și au făcut schimb de opinii cu privire la problemele de actualitate și au exprimat disponibilitatea pentru a găsi soluții viabile în interesul locuitorilor ambelor maluri ale Nistrului".

Potrivit Ministerului de Externe transnistrean, „participanții la şedinţa de lucru au discutat modalitățile de reducere a tensiunii în procesul de negociere și pașii concreți în interesul oamenilor, care ar putea aduce beneficii relației dintre părți”.

Commentarii [ 3 ] adaugă comentariu

  1. 2021.04.22 13:44 Victor
    El deja are experienta atit de mare ca si dl Ltcai!
  2. 2021.04.22 13:49 Galina
    Ignatiev horoso znaet, cito za nim Moscva!
  3. 2021.04.22 16:55 Nichita
    U etogo celivecica escti ustanovchi, on sam nicego ne resaet!

adaugă comentariu

  • nume
  • email
  • mesaj
Multumim!
Comentariul dvs. va fi publicat după aprobarea administratorului.