Reportaje

14.06.2007 FOŞTI MEMBRI AI PARTIDULUI LIBERALI DEZAPROBĂ POLITICA LIDERULUI ACESTUIA, MIHAI GHIMPU

14.06.2007 FOŞTI MEMBRI AI PARTIDULUI LIBERALI DEZAPROBĂ POLITICA LIDERULUI ACESTUIA, MIHAI GHIMPU

Chişinău, 14 iunie, (INFOTAG). Foşti membri ai Partidului Liberal (PL) îşi exprimă dezacordul cu politica pe care o promovează preşedintele acestuia, Mihai Ghimpu.

Vasile Boboc, care a fost membru al PL din anul 2001 şi s-a retras recent din partid, a declarat, joi, într-o conferinţă de presă la Agenţia INFOTAG, că interesele majorităţii membrilor partidului sînt desconsiderate, multe hotărîti se iau în interesele lui Ghimpu şi ale nepotului acestuia, Dorin Chirtoacă, iar cel din urmă nu poate fi văzut ca un politician independent, ci este total dependent de unchiul său; că Ghimpu încearcă să-i controleze şi să-i preseze pe membrii partidului; că la întrunirile de partid el a avut deseori un comportament sfidător, i-a întrerupt pe vorbitori, descurajîndu-i prin aceste maniere pe mai mulţi activişti ai PL.

Un alt fost membru de partid, Vasile Costiuc, a afirmat că Ghimpu are un comportament incorect şi ar trebui să deprindă bunele maniere, capacitatea de a discuta şi a-şi respecta interlocutorul. Costiuc a spus că la afirmarea şi organizarea activităţii partidului a participat fostul său vicepreşedinte, Lazăr Chircă, al cărui nume nici nu este pomenit acum pe site-ul formaţiunii; totodată, Mihai Ghimpu „dezinformează opinia publică, vrînd să spună că anumite personalităţi nu au existat în partid”.

Costiuc a afirmat că tinerii care mai înainte participau activ la diferite acţiuni, abandonează PL, pînă acum circa 70 de persoane s-au retras din formaţiune.

Adaugă comentariu

  • nume
  • email
  • mesaj
Multumim!
Comentariul dvs. va fi publicat după aprobarea administratorului.