Reportaje

LIDERUL PARTIDULUI „PATRIOŢII MOLDOVEI” ÎNDEAMNĂ FORŢELE PATRIOTICE DIN REPUBLICĂ SĂ SE UNEASCĂ

03 martie, 2015
LIDERUL PARTIDULUI „PATRIOŢII MOLDOVEI” ÎNDEAMNĂ FORŢELE PATRIOTICE DIN REPUBLICĂ SĂ SE UNEASCĂ Liderul partidului „Patrioţii Moldovei”, Mihail Garbuz, îndeamnă toate forţele patriotice ale societăţii moldoveneşti să-şi unească eforturile pentru a se pregăti pentru serbarea „Zilei Marii Victorii – 9 mai”.

 

El a relatat marţi, într-o conferinţă de presă la agenţia „INFOTAG”, că ideea „de a ne prezenta într-un front comun în ziua aniversării a 70 de ani ai victoriei asupra cotropitorilor fascişti a fost aprobată la şedinţa consiliului obştesc „Pentru Patrie!”.

 

„În cadrul aceste platforme consider necesar de a consolida toate forţele sănătoase din republică. Acestea, în primul rând, sunt partidele, organizaţiile obşteşti, grupurile de cetăţeni, care înţeleg că viitorul Moldovei este în progresarea spre est, în spaţiul euroasiatic. Din acest motiv consideră că subiectul privind consolidarea forţelor patriotice astăzi este unul dintre cele mai actuale. De rezolvarea acestuia va depinde soarta patriei noastre – a Moldovei”, consideră Garbuz.

 

Potrivit spuselor sale „aniversarea a 70 de ani ai Victoriei este un moment istoric, mândria poporului”.

 

„Noi – „Patrioţii Moldovei” suntem convinşi că cea mai bună demonstrare a forţelor tuturor formaţiunilor patriotice pe 9 mai ar deveni trecerea noastră prin oraşe şi satele Moldovei într-o coloană unică, fără divizare în partide şi steaguri!”, a spus Garbuz.

 

„INFOTAG” precizează: Partidul „Patrioţii Moldovei” a fost fondat pe 30 iulie 2010 şi reuneşte „cetăţenii, indiferent de naţionalitate, religie, starea socială, care consideră Moldova o casă comună”. La alegerile parlamentare din 30 noiembrie 2014 „Patrioţii Moldovei” au acumulat 0,09% din voturile alegătorilor, ocupând locul 21 din cei 25 de concurenţi electorali înregistraţi.

Comentarii [ 3 ] Adaugă

  1. 03.03.2015 05:34:11 Alexei
    Daca se aduna 300 de oameni asta sa fie prea mult...
  2. 03.03.2015 05:38:20 Pavel
    Grabiti cu nu ramine nimic din patrimoniu poiporului moldav!!!
  3. 04.03.2015 09:46:46 nic
    Ce patriot al Moldovei este daca propune sa sarbatorim o victorie a unui stat strain????? Iar numai in Moldova , ca la noi la nimeni

Adaugă comentariu

  • nume
  • email
  • mesaj
Multumim!
Comentariul dvs. va fi publicat după aprobarea administratorului.