Reportaje

CAMERA TINERILOR ANTREPRENORI JCI CHIŞINĂU LANSEAZĂ PROIECTUL BETERRY

30 martie, 2015
CAMERA TINERILOR ANTREPRENORI JCI CHIŞINĂU LANSEAZĂ PROIECTUL BETERRY

Camera Tinerilor Antreprenori JCI Chişinău a prezentat proiectul de dezvoltare personală BETTERY. Proiectul este destinat tinerilor, 40 la număr, cu vârsta cuprinsă între 21-30 de ani, dornici să producă schimbări pozitive în plan personal și în societate.

 

Coordonatorul proiectului, Mariana Platon, a anunţat luni, în cadrul unei conferinţe de presă la agenţia „INFOTAG”, că în decurs de 21 de zile participanţii „vor deprinde obișnuinte specifice oamenilor de succes, prin challenge-uri zilnice precum trezirea la ora 5.00, practicarea sportului la sală sau citirea unei cărţi pe săptămână”.

 

„Sursa noastră de inspiraţie este teoria doctorului Maxwell Maltz „21 Day Habits Theory”, care susține ca sunt necesare 21 de zile pentru a-ţi crea o deprindere nouă. Ideea acestui proiect a apărut din dorinţa de a aduce schimbări pozitive în viaţa mea şi a celor din jur, gestionând corect timpul şi posibilităţile”, a spus ea.

 

Proiectul este alcătuit din doua etape. Prima va dura şapte zile, în perioada aceasta participanţii vor fi prezenţi la training-uri, discuţii panel, acumulând cunoştinţe despre cum să-şi definească ţelurile, să gestioneze eficient timpul, să administreze resursele financiare personale, să-și antreneze puterea voinței, să practice un mod sănătos de viață și să-și asigure o dezvoltare continuă. În etapa a doua ei vor aplica în practică cunoştinţele prin provocări zilnice. La sfârşitul proiectului cei mai activi participanţi vor beneficia de premii de la parteneri şi diplome.

 

Training-ul se va desfăşura la Chişinău. Deschiderea va avea loc la Summit Events & Conference Center pe data de 28 aprilie.

 

Bugetul proiectului – 81 mii de lei. Pentru a deveni participant este nevoie de a completa un formular pe www.bettery.md până pe 9 aprilie. Costul real al programului este de 2900 lei per participant. Datorită JCI şi partenerilor, care acorda suport, costul pentru participare este de doar 449 lei.

 

INFOTAG precizează: Camera Tinerilor Antreprenori JCI Moldova s-a lansat pe data de 29 septembrie 2011. La momentul de faţă există patru comitete locale: JCI Chişinău, JCI Ungheni, JCI Rezina, JCI Soroca.

Comentarii [ 5 ] Adaugă

  1. 30.03.2015 01:46:40 Stas
    Ce tineri are Moldova, care au grija de tara!
  2. 30.03.2015 01:48:06 Pavel
    Mi se pare foarte si foarte INTERESANT, bravo!
  3. 31.03.2015 02:25:11 Elena
    Principal daca cineva da granturi...
  4. 01.04.2015 03:52:46 Maria
    Interesant si original, bravo!!!
  5. 14.11.2015 09:10:55 Romanian Boy
    Mariana Platon este cea mai buna dovada ca o femeie superba poate fi si inteligenta!

Adaugă comentariu

  • nume
  • email
  • mesaj
Multumim!
Comentariul dvs. va fi publicat după aprobarea administratorului.