Reportaje

PARTIDUL PATRIA ÎNDEAMNĂ LOCUITORII CHIŞINĂULUI SĂ VOTEZE PENTRU CANDIDATUL PSRM

19 iunie, 2015
PARTIDUL PATRIA ÎNDEAMNĂ LOCUITORII CHIŞINĂULUI SĂ VOTEZE PENTRU CANDIDATUL PSRM

Partidul Patria a îndemnat locuitorii Chişinăului să voteze pe 28 iunie, în turul doi al alegerilor, pentru candidatul Partidului Socialiştilor, Zinaida Greceanîi.

Preşedintele partidului, Emil Ciobu, a spus vineri, în cadrul unei conferinţe de presă la agenţia „INFOTAG”, că „28 iunie este ziua în care se va decide soarta Chişinăului”.

„În ultimii opt ani de administrare a capitalei de către liberalul Dorin Chirtoacp, oraşul nu doar nu s-a dezvoltat, dar şi s-a transformat într-o gunoişte, unde resturile invadează străzile şi scuarele, casele nu sunt încălzite, acoperişurile curg, se construiesc ilegal obiecte, nu se rezolvă problemele comunale”, a menţionat liderul de partid.

Potrivit spuselor sale, „încă patru ani de asemenea distrugere Chişinăul nu va rezista”.

„Consiliul Patria este convins că alegerile locale nu sunt loc pentru geopolitică. Oraşul are nevoie de un stăpân, un manager eficient şi profesionist. Ne adresăm tuturor locuitorilor Chişinăului, indiferent de preferinţele politice. Nu fiţi indiferenţi. Noi vom locui în acest oraş. Pe 28 iunie trebuie să mergem la alegeri şi să votăm împotriva lui Dorin Chirtoacă, deoarece el deja a demonstrat că nu poate transforma Chişinăul într-o capitală europeană”, a subliniat Ciobu.

 

Comentarii [ 3 ] Adaugă

  1. 22.06.2015 10:07:28 vepri
    fara Usatii partidu Patria - moare!!!
  2. 22.06.2015 01:00:34 Nic
    Nu cred ca Patria are macar un sans?
  3. 22.06.2015 04:16:45 Tina
    Cioba face corect ca spuna adevarul la oameni...

Adaugă comentariu

  • nume
  • email
  • mesaj
Multumim!
Comentariul dvs. va fi publicat după aprobarea administratorului.