Reportaje

FORMAȚIA MUZICALĂ KIRNEV FAMILY BAND V-A REPREZENTA MOLDOVA LA UN CONCURS INTERNAȚIONAL DE LA HOLLYWOOD

06 iulie, 2015
FORMAȚIA MUZICALĂ KIRNEV FAMILY BAND V-A REPREZENTA MOLDOVA LA UN CONCURS INTERNAȚIONAL DE LA HOLLYWOOD Formația muzicală Kirnev Family Band din 10 până pe 19 iulie 2015 va reprezenta Moldova la concursul internațional Worldstars – 2015, care va avea loc la Hollywood (SUA).

 

În cadrul unei conferințe de presă la agenția „INFOTAG”, luni, coordonatorul formației, Pavel Kirnev, a spus că concursul Worldstars este unicul campionat oficial internațional pentru găsirea fețelor noi și premierea celor mai buni interpreţi din lume.

 

„Noi suntem o formație familiară compusă din cinci persoane – frați și surori. Eu cânt la pian, surorile mele la vioară. Noi am fost invitaţi să participăm la Worldstars – 2015 în 14 nominalizări în categoriile vocal, muzică instrumentală și self-accompaniment. La concurs vor participa 2 mii de reprezentanți din 56 de țări, talentul cărora va fi evaluat de peste 100 de judecători. Noi suntem onoraţi să reprezentăm Moldova la această competiție și nu vă vom dezamăgi”, a spus el.

 

Concursul se desfășoară în diferite categorii – dans, modeling, actorie, instrumentalism, fiind format din trei ture. Vor fi înmânate medalii de aur, argint și bronz, precum şi premiul mare. Durata fiecărui număr prezentat – 60 de secunde, atât pentru formații, cât și pentru artiști individuali.

 

„Noi am început activitatea artistică de mici copii, și am dezvoltat-o, am cântat în coruri bisericești. Acum noi concertăm intensiv peste hotare. Călătorim cu misiunea creștină „Lumină în lumea arabă” în țările musulmane. Am vizitat cu concerte de caritate tabere siriene și irakiene din Liban și de două ori am fost în Irak. De asemenea, am vizitat Anglia, Germania, Grecia, Turcia, Egipt, SUA, Iordania, Rusia și Ucraina”, a menționat Pavel Kirnev.

 

Tatăl și managerul formației - Sergiu Kirnev a spus că scopul participării la concurs este dobândirea experienței. Formația planifică să continue misiunea de a transmite valorile creștine în țările arabe.

Comentarii [ 4 ] Adaugă

  1. 06.07.2015 04:15:11 Irina
    Ce familie frumoasa si prietenoasa!
  2. 06.07.2015 04:16:35 Elena
    Eu au sanse bune... poate ei obtin premiu...
  3. 06.07.2015 06:13:24 Inga
    Noi trebue sa tinam tare pumnii...
  4. 07.07.2015 09:02:09 Alex
    Am citit cu m,are interes, mersi!

Adaugă comentariu

  • nume
  • email
  • mesaj
Multumim!
Comentariul dvs. va fi publicat după aprobarea administratorului.