Reportaje

FEDERAŢIA DE LUPTE UNIVERSALE ACUZĂ FEA DE ÎNCERCARE DE A ZĂDĂRNICI FESTIVALUL ARTELOR MARŢIALE

13 mai, 2016
FEDERAŢIA DE LUPTE UNIVERSALE ACUZĂ FEA DE ÎNCERCARE DE A ZĂDĂRNICI FESTIVALUL ARTELOR MARŢIALE Preşedintele Asociaţiei obşteşti Federaţia de Lupte Universale din Moldova, Victor Popescu, l-a acuzat pe preşedintele Asociaţiei de lupte şi divertisment (FEA), Dorin Damir, de încercare de a zădărnici desfăşurarea festivalului internaţional de arte marţiale, preconizat pentru 14 mai.

 

El a spus vineri, într-o conferinţă de presă la agenţia „INFOTAG”, că festivalul urma să fie desfăşurat în faţa centrului comercial Grand Hall, administraţia cărui a acceptat să finanţeze evenimentul, dar apoi a refuzat, făcând trimitere la „presiuni de sus”.

 

„Damir nu vrea concurenţă, el vrea să monopolizeze sportul din Moldova, ca toţi banii obţinuţi din organizarea evenimentelor sportive să ajungă la el în buzunar”, a spus Popescu.

 

El a explicat că FEA organizează pe 27 mai un eveniment sportiv propriu şi din „acest motiv încearcă să „ne pună capac”, să ne sperie ca noi să anulăm festivalul nostru”.

 

Potrivit lui Popescu, în noaptea de 12 mai el a fost atacat.

 

„Circa 10 oameni cu trup sportiv au încercat să mă bage într-un automobil, m-au ameninţat cu pistolul şi aparat cu electroşoc, dar am reuşit să fug şi să chem poliţia, dar atacanţii au plecat”, a spus el.

 

„INFOTAG” precizează: Festivalul artelor marţiale începe pe 14 mai la ora 12.00. La acesta vor participa sportivi din Moldova, Ucraina, Turcia şi România, care vor desfăşurat o luptă demonstrativă şi vor împărtăşi experienţa luptelor cu toţi doritorii.

Comentarii [ 1 ] Adaugă

  1. 13.05.2016 05:29:07 Grigore
    Nu cred ca anume asa si este situatia reala...

Adaugă comentariu

  • nume
  • email
  • mesaj
Multumim!
Comentariul dvs. va fi publicat după aprobarea administratorului.