Reportaje

CENTRUL MEDICAL TRIOTA INVITĂ CETĂŢENII MOLDOVEI LA CONSULTAŢII CU UN CHIRURG PLASTICIAN TURC

10 iunie, 2016
CENTRUL MEDICAL TRIOTA INVITĂ CETĂŢENII MOLDOVEI LA CONSULTAŢII CU UN CHIRURG PLASTICIAN TURC Centrul medical TRIOTA invită toţi doritorii, precum şi persoanele care au suferit arsuri, să vină la consultaţie cu chirurgul plastician turc Mehmet Bozkurt.

 

Vicedirectorul centrului, Viorel Cuculescu, a spus vineri, într-o conferinţă de presă la agenţia „INFOTAG”, că „la 11 iunie Mehmet Bozkurt, va organiza la centrul medical TRIOTA consultaţii gratuite pentru toţi doritorii”.

 

Însuşi Mehmet Bozkurt a informat că se ocupă de pacienţi care au suferit arsuri pe corp, precum şi desfăşoară intervenţii de chirurgie facială.

 

El a menţionat că s-a întrunit cu victimele exploziei din cafeneaua La Soacra din Chişinău şi i-a consultat. În caz în care va fi necesară o intervenţie chirurgicală, dumnealui este gata să-i opereze.

 

Potrivit spuselor sale, „dacă voi opera în Moldova, atunci în comun cu medicii moldoveni. Preţurile pentru intervenţii vor fi acceptabile”.

 

„Ar fi bine dacă la nivel guvernamental se va conveni asupra unei cooperări. Atunci medicii din cele două ţări ar putea efectua intervenţii chirurgicale, care costă scump în alte ţări”, a spus Bozkurt.

 

Reprezentantul Direcţiei sănătăţii a Primăriei Chişinău, Vladimir Captari, a spus că va comunicat „şefului direcţiei, Mihai Moldovanu, despre vizita chirurgului plastician turc, precum şi despre consultarea de către acesta a victimelor deflagraţiei din cafeneaua La Soacra”.

 

Chirurgul plastician Mehmet Bozkurt se va afla în Moldova până pe 12 iunie.

Comentarii [ 2 ] Adaugă

  1. 10.06.2016 09:03:23 Stas
    Este bine ca asa spetialistii vin la noi in Moldova.
  2. 13.06.2016 01:11:17 Serafim
    El deja a plecat din tara, scoateti pubicitate!

Adaugă comentariu

  • nume
  • email
  • mesaj
Multumim!
Comentariul dvs. va fi publicat după aprobarea administratorului.