Reportaje

„BETTERY”, CEL MAI BUN PROIECT DE DEZVOLTARE PERSONALĂ AL ANULUI 2015 DIN MOLDOVA, LANSEAZĂ EDIŢIA A DOUA

13 septembrie, 2016
„BETTERY”, CEL MAI BUN PROIECT DE DEZVOLTARE PERSONALĂ AL ANULUI 2015 DIN MOLDOVA, LANSEAZĂ EDIŢIA A DOUA „BETTERY”, cel mai bun proiect de dezvoltare personală al anului 2015 din Moldova, lansează ediţia a doua.

 

Marţi, în cadrul unei conferinţe de presă la agenţia INFOTAG, directorul proiectului, Marina Platon, a spus că „BETTERY” este un proiect de dezvoltare personală şi este organizat de Camera Tinerilor Antreprenori din Chişinău (CJI). Proiectul este inspirat din teoria doctorului Maxwell Maitz – 21 Day Habit Theory, potrivit căreia sunt necesare doar 21 de zile pentru a crea o deprindere nouă.

 

Preşedintele JCI Moldova, Stanislav Cobîleţchi, a spus că în prezent din componenţa instituţiei pe care o conduce fac parte structurile teritoriale din Chişinău şi Rezina, iar pe viitor structuri similare vor apărea şi în alte centre administrativ-teritoriale din ţară.

 

„JCI Moldova are peste 100 de membri, care, în cadrul proiectului „BETTERY”, au reuşit să se autoperfecţioneze. Cu ajutorul experienţei şi îndrumărilor mentorilor profesionişti, ei au reuşit să-şi schimbe comportamentul, deprinderile şi stereotipurile în comportament”, a remarcat el.

 

În 2015, proiectul „BETTERY” a fost organizat cu succes pentru prima dată. Ediţia a doua a proiectului va implica, la fel ca şi în prima ediţie, participarea a 40 de tineri activi, cu vârsta cuprinsă între 21-35 ani.

 

Potrivit Marianei Platon, participanţii primei ediţii a proiectului au învăţat cum să-şi descopere misiunea şi să-şi seteze corect obiectivele, cum să gestioneze banii, emoţiile, cunoştinţele, voinţa şi sănătatea.

 

Cea de-a doua ediţie a proiectului „BETTERY” va fi lansată în luna octombrie şi va dura timp de o lună. În cadrul primei săptămâni vor avea loc traning-uri, discuţii panel, workshop-uri, iar următoarele trei săptămâni vor fi pline de activităţi practice, supravegheate şi evaluate de mentori. Taxa de participare la proiect este de 750 lei.

 

INFOTAG precizează: JCI Chişinău este membră a federaţiei mondiale de tineri lideri şi antreprenori, JCI. Aceasta numără aproximativ 200 mii de membri activi, cu vârste cuprinse între 18 şi 40 de ani, din peste 100 de ţări. Printre membrii marcanţi ai JCI se numără preşedinţii SUA, John Kennedy, George Bush Sr., Bill Clinton, preşedintele Franţei, Jacques Chirac, prim-ministrul Japoniei, Keizo Obuchi, cofondatorul Microsoft, Bill Gates. JCI are statut consultativ al ONU şi al Consiliului Europei.

Comentarii [ 3 ] Adaugă

  1. 14.09.2016 08:42:11 Grigore
    Ei vor sa scimba lucrurile in tara, bravo!
  2. 14.09.2016 11:46:34 Andrei
    Pentru tinerii nostrii asra este o buna experienta!
  3. 14.09.2016 12:15:46 Filea
    Noi deja trebue sa multumiim asa tineri care nu pleaca de peste hotare.

Adaugă comentariu

  • nume
  • email
  • mesaj
Multumim!
Comentariul dvs. va fi publicat după aprobarea administratorului.