Reportaje

LIDERUL „CASA NOASTRĂ – MOLDOVA”, GRIGORII PETRENCO, ÎNDEAMNĂ DIPLOMAŢII STRĂINI SĂ ASISTE LA ŞEDINŢELE DE JUDECATĂ

05 octombrie, 2016
LIDERUL „CASA NOASTRĂ – MOLDOVA”, GRIGORII PETRENCO, ÎNDEAMNĂ DIPLOMAŢII STRĂINI SĂ ASISTE LA ŞEDINŢELE DE JUDECATĂ Preşedintele Partidului „Casa Noastră – Moldova”, Grigorii Petrenco, şi avocata sa, Ana Ursachi, s-au adresat către diplomaţii străini acreditaţi în Moldova cu solicitarea de a fi prezenţi din nou la şedinţele de judecată în cauza „grupului Petrenco”.

 

Marţi, în cadrul unei conferinţe de presă la agenţia INFOTAG, Petrenco a spus că „luni judecătoarea Natalia Clevadă a cerut scoaterea membrilor grupului din sala de judecată, deoarece ei au refuzat serviciile avocaţilor de stat şi au cerut recuzarea judecătorilor”.

 

În opinia sa, prin asemenea acţiuni judecătoarea „şi-a depăşit atribuţiile de serviciu”.

 

Grigorii Petrenco este convins că „sentinţa judecătorească este demult pregătită şi a fost luată la centrul GBS (oficiul omului de afaceri Vlad Plahotniuc – „I.”) sau în alt loc”.

 

Ana Ursachi a menţionat că „va cere scoterea Nataliei Clevadă din sistemul judecătoresc pentru depăşirea atribuţiilor de serviciu”.

 

Ea consideră că în ajun instanţa, „la cererea procurorilor, intenţionat a prelungit controlul judiciar asupra „grupului Petrenco” cu încă 30 de zile, pentru ca ei să nu poată părăsi ţara şi să povestească peste hotare despre încălcările din Moldova”.

Comentarii [ 1 ] Adaugă

  1. 05.10.2016 01:47:14 Olga
    Eu nu stiu daca Grigore are viitoru inpolitica, nu stiu, poate mai bine sa ocupa cu afacerea.

Adaugă comentariu

  • nume
  • email
  • mesaj
Multumim!
Comentariul dvs. va fi publicat după aprobarea administratorului.