Reportaje

O CETĂŢEANĂ A MOLDOVEI CONTINUĂ LUPTA PENTRU COPIII ȘI PENTRU DREPTURILE SALE

30 martie, 2017
O CETĂŢEANĂ A MOLDOVEI CONTINUĂ LUPTA PENTRU COPIII ȘI PENTRU DREPTURILE SALE O cetăţeană a Moldovei, Lilia Ispravnic, s-a adresat către președintele Federaţiei Ruse și a cerut ca organele competente să reacționeze la problemele ei.

 

Joi, în cadrul unei conferinţe de presă la agenţia INFOTAG, ea a spus că după briefingul din 5 decembrie și 12 ianuarie, la care a vorbit despre dispariţia copiilor săi, despre traficul de copii şi încălcarea drepturilor omului, nu a urmat nicio reacţie din partea autorităţilor şi organelor de drept din Rusia şi Moldova.

 

„Întrebările pe care le-am adresat organelor de drept au rămas fără răspuns. Prezentând dovezi în instanța de judecată în susținerea afirmațiilor mele, precum că cei trei copii ai mei se află pe teritoriul Federației Ruse cu un statut ciudat, am primit drept răspuns că nimic nu s-a întâmplat, totul este bine și minunat”, a spus ea.

 

Potrivit ei, organele de anchetă nu au interogat pe nimeni în legătură cu acuzațiile de abuz față de ea din partea a diferiți oameni.

 

„Dar batjocurile sub forma atacurilor psihologice şi umilinţei aşa și continuă”, a spus Ispravnic.

 

Ea a menționat că la depunerea unei plângeri împotriva fostului său soț, ea a primit un răspuns inadecvat.

 

„Mi-au răspuns că în materialele dosarului există informație, că sunt psihologic nesănătoasă. Aceste lucruri se întâmplă în pofida faptului că eu am transmis dovezi care demonstrează contrarul”, a spus ea.

Comentarii [ 2 ] Adaugă

  1. 30.03.2017 08:20:03 Grigore
    Dece doamna Glavan tace in loc de propuneri concrete?
  2. 31.03.2017 09:02:09 Filaret
    Poate statu sa ajuta mamei?

Adaugă comentariu

  • nume
  • email
  • mesaj
Multumim!
Comentariul dvs. va fi publicat după aprobarea administratorului.