Reportaje

„PROTECȚIA CONSUMATORULUI” ÎL SUSŢINE PE ION CEBAN ȘI ESTE ÎMPOTRIVA SILVIEI RADU

17 mai, 2018
„PROTECȚIA CONSUMATORULUI” ÎL SUSŢINE PE ION CEBAN ȘI ESTE ÎMPOTRIVA SILVIEI RADU

Asociația obștească „Protecția Consumatorului” pledează pentru alegerea candidatului Partidului Socialiştilor, Ion Ceban, în funcția de primar de Chișinău și este împotriva alegerii Silviei Radu. Despre aceasta a comunicat președintele asociației, Petru Guțul, joi, în cadrul unei conferințe de presă la agenția INFOTAG.

Potrivit lui, în anul 2017, când Silvia Radu a fost numită în calitate de primar interimar de Chișinău, asociația i-a trimis o declarație prin care solicita să discute problemele consumatorilor.

„Ea așa și nu ne-a răspuns la solicitare, iar pe când era director al companiei „Union Fenosa”, s-au înregistrat mai multe încălcări, au fost majorate tarifele. Iar Radu spunea că nu are nicio vină. Mai târziu, Plahotniuc a promovat-o ilegal în funcția de primar al capitalei. De aceea, noi considerăm că un asemenea candidat ca ea trebuie să stea la pușcărie, dar nu să conducă orașul”, a spus el.

În opinia lui Guțul, candidatul Partidului Liberal, Valeriu Munteanu, și candidatul Partidului Unității Naționale, Constantin Codreanu, „vor veni la putere nu pentru a ne face viața mai bună, ci pentru a ne jefui, deoarece ei sunt „reprezentanții serviciului american în Moldova, care au vândut țara…”.

„Singurul candidat care merită a fi votat este Ion Ceban. Noi credem că el este cel care poate aduce ordine. Însă îi dăm un termen de un an. Dacă în acest timp nu își va îndeplini obligațiunile, atunci nu va fi ales nici în consiliul municipal și nici primar”, a subliniat Guțul.

El a spus că asociația este gata să-l aleagă nu pentru apartenența lui la Partidul Socialiștilor, ci pentru planurile pe care are de gând să le realizeze în Chișinău.

„Ion Ceban intenționează să rezolve problema drumurilor și trotuarelor, astfel încât locuitorii capitalei să poată circula liber prin oraș, vrea să atragă arhitecți străini pentru planificarea infrastructurii în capitală, să rezolve problema cozilor în spitale prin introducerea serviciului electronic și să ofere asistență socială familiilor cu venituri mici”, a conchis Petru Guțul.

 

Comentarii [ 1 ] Adaugă

  1. 17.05.2018 02:13:37 Eva
    Am impresia ca asa fel de organizatia exista numai pe hirtia... Ce real ea rezolva pentru consumatori?

Adaugă comentariu

  • nume
  • email
  • mesaj
Multumim!
Comentariul dvs. va fi publicat după aprobarea administratorului.