Reportaje

TÂNĂRUL INTERPRET DIMA GAITUR A LANSAT VIDEOCLIPUL PIESEI “NEVERЮ”

01 august, 2018
TÂNĂRUL INTERPRET DIMA GAITUR A LANSAT VIDEOCLIPUL PIESEI “NEVERЮ”

Tânărul interpret Dima Gaitur a lansat videoclipul la noua sa piesă “NeverЮ”, pe muzica şi versurile lui Eduard Lopatenco. Miercuri, în cadrul unei conferinţe de presă la agenţia INFOTAG, interpretul a spus că se ocupă intens de muzică în ultimii şapte ani.

„Deocamdată, cea mai mare performanţă în cariera mea este participarea la concursul național Eurovision-2018, unde am interpretat o piesă în limba rusă, numită „E a mea”. Din păcate, nu m-am calificat în finală, dar sunt fericit că am participat la acest concurs”, a spus Gaitur.

Interpretul a mulțumit prietenilor și partenerilor săi care l-au ajutat la realizarea primului său videoclip, acesta fiind pentru piesa „NeverЮ”. Printre partenerii săi el a numit compania „Wine House” din Bălți și pe deputatul Serghei Chiseliov.

„În videoclip s-au filmat Ecaterina Ţurcan și Nicolae Zgîrcea, care au transmis foarte bine conţinutul cântecului despre relațiile unui tânăr cuplu de îndrăgostiţi”, a menţionat Dima Gaitur.

Întrebat la ce reacție se așteaptă de la clip și de la piesa „NeverЮ”, el a spus că, în primul rând, mizează pe sinceritatea ascultătorilor și a spectatorilor.

„Mulți tineri au fost în situații similare în viața lor, de aceea, conţinutul cântecului meu le va fi pe plac”, a spus interpretul.

Vorbind despre reacția rudelor sale la noua piesă, Dima Gaitur a spus că locuiește împreună cu bunicii săi, care au peste 80 de ani.

„Ei au reacționat normal, fără a-și ascunde bucuria pentru piesa și videoclipul meu”, a spus interpretul.

INFOTAG precizează: În timpul concursului național „Eurovision-2018”, Dima Gaitur s-a bucurat de succes în rândul telespectatorilor. La casele de pariuri el era plasat pe locul șase în finală, însă nu a trecut.

 

Comentarii [ 4 ] Adaugă

  1. 01.08.2018 04:07:14 Alina
    Totul este fine!
  2. 01.08.2018 04:10:30 Jora
    El a fost sincer-sincer, a spus tot ca si este in realitate...
  3. 02.08.2018 11:55:49 Stas
    Cine stie, poate el devine un artist mare?
  4. 02.08.2018 12:17:11 Deva
    Putem sa punem nota sapte pentri chintecul 'Nu cred'...

Adaugă comentariu

  • nume
  • email
  • mesaj
Multumim!
Comentariul dvs. va fi publicat după aprobarea administratorului.