Reportaje

PARTIDUL VOINȚA POPORULUI ÎNDEAMNĂ GUVERNAREA SĂ IASĂ ÎN FAȚA POPORULUI LA PROTESTUL DIN 26 AUGUST

23 august, 2018
PARTIDUL VOINȚA POPORULUI ÎNDEAMNĂ GUVERNAREA SĂ IASĂ ÎN FAȚA POPORULUI LA PROTESTUL DIN 26 AUGUST

Partidul Voința Poporului îndeamnă conducerea țării să iasă în fața poporului la protestul, care va avea loc la data de 26 august, și să răspundă la toate întrebările cetăţenilor.

În cadrul unei conferințe de presă la agenția INFOTAG, liderul partidului, Ștefan Urâtu, a făcut un apel către autorităţi, criticând faptul că actuala guvernare nu face nimic, decât „mărește amenzile, micșorează pensiile, salariile și oferă doar promisiuni goale poporului care, într-un sfârșit, pleacă din țară și nu mai revine”.

„Dacă nu veniți în fața protestatarilor, veți ignora și lua în derâdere chestiunile abordate. Noi vă amintim despre obligația Dvs., care presupune că este esențial ca drepturile omului trebuie să fie ocrotite de autoritatea legii”, a susținut el.

Potrivit participanților la conferință, fărădelegile care au loc în țară se produc din cauza guvernării.

„Guvenarea trebuie să se conformeze necesităților și solicitărilor poporului. Vrem ca autoritățile să iasă în fața protestatarilor să explice: de ce țara este în declin economic? De ce școlile și grădinițele sunt reparate din banii donați de alte țări, iar banii din bugetul public sunt irosiți pe organizarea evenimentelor cu pretext electoral? De ce persoanele care au furat miliarde, încă nu sunt pedepsiți?”, se întreabă Ștefan Urâtu.

Partidul Voința Poporului intenționează să transmită scrisoarea către conducerea țării. Partidul invită guvernarea să iasă în fața poporului pe 26 august. Liderul partidului, a menționat că în caz contrar „pot urma numeroase revolte ale cetățenilor”.

 

Comentarii [ 3 ] Adaugă

  1. 24.08.2018 12:40:41 Vlad
    Dl Uritu are 100 de procente dreptate, da asa cum propunne el nu sa fie!
  2. 24.08.2018 12:45:30 Victor
    De ce dl Uritu nu vre sa spune direct ca este impreuna cu Sandu si Nastase?
  3. 24.08.2018 01:26:33 Egor
    Am impresie ca trenul dl Uritu demult sa dus...

Adaugă comentariu

  • nume
  • email
  • mesaj
Multumim!
Comentariul dvs. va fi publicat după aprobarea administratorului.