Reportaje

MAI MULTE ORGANIZAŢII SPORTIVE SPRIJINĂ PARTIDUL SOCIALIŞTILOR LA ALEGERILE PARLAMENTARE

20 februarie, 2019
MAI MULTE ORGANIZAŢII SPORTIVE SPRIJINĂ PARTIDUL SOCIALIŞTILOR LA ALEGERILE PARLAMENTARE

Mai multe organizaţii sportive îndeamnă cetăţenii Moldovei să sprijine Partidul Socialiştilor la alegerile parlamentare din 24 februarie, deoarece „guvernarea în ţară trebuie schimbată, pentru ca nu numai sportul, ci şi întreaga societate să se dezvolte”.

Miercuri, în cadrul unei conferințe de presă la agenţia INFOTAG, managerul pentru relaţii internaţionale al Federaţiei de Şah, Sergiu Bargan, deoarece anume în această zi va fi decisă soarta societăţii şi ţării”.

„Ca cetăţean al Moldovei, consider că pe 24 februarie trebuie să votăm echipa PSRM, deoarece acesta este singurul partid care a pregătit un program bine gândit şi are experţi calificaţi în diferite domenii”, a spus el.

Potrivit lui, PSRM participă activ la dezvoltarea sportului în Moldova, contribuie la găsirea sponsorilor și la finanțarea a diferite evenimente sportive.

Președintele Asociației de Rugby din Chișinău, Alexandru Şişcanu, a remarcat că, la începutul activităţii, organizația sa a întâmpinat dificultăți financiare serioase, însă PSRM a oferit un sprijin considerabil, dând dovadă că „sprijină sportul în Moldova nu prin vorbe, ci prin fapte”.

„Cu sprijinul socialiștilor, noi implementăm un proiect de atragere a copiilor în sport. Este foarte important ca copiii să facă sport, dar acest lucru este împiedicat de multe probleme, una dintre care este distrugerea obiectivelor sportive. Mulți au decis deja ce partid vor susține în alegeri, însă trebuie făcută alegerea corectă și să fie sprijiniţi cei care, prin munca lor, arată că le pasă de soarta sportului”, a spus el.

Reprezentantul Federației de Powerlifting în Moldova, Anatolie Pecerschi, de asemenea, a îndemnat cetățenii să voteze pentru PSRM, însă a menţionat totodată că locuitorii Moldovei trebuie să participe la alegeri, indiferent de viziuni și preferințe.

„Alegerea noastră este PSRM dintr-un motiv simplu și practic: acest partid susține și contribuie la dezvoltarea sportului popular pentru copii în țara noastră. Nu poţi face bani din aceasta, căci este o investiţie în viitorul îndepărtat. Dacă dezvoltarea sportului pentru copii prezintă interes pentru PSRM, atunci acest lucru spune deja multe despre acest partid”, a subliniat el.

Sportivul regretă că în Moldova s-a creat o situație catastrofală cu finanțarea sportului, iar sportivii sunt nevoiţi singuri să-şi plătească participarea la competițiile internaționale, unde reuşesc să cucerească medalii pentru țara care a făcut nimic pentru aceasta.

Comentarii [ 2 ] Adaugă

  1. 21.02.2019 02:33:29 Ionut
    Sper ca ei cred in aceia ce ei a declarat?
  2. 21.02.2019 02:37:14 David
    Nu stiu daca asa ceva sa ajuta pe socialistii... Ei pot sa eau nu mai mult ca 40-42 mandate.

Adaugă comentariu

  • nume
  • email
  • mesaj
Multumim!
Comentariul dvs. va fi publicat după aprobarea administratorului.