Reportaje

AMICI DEI BAMBINI LANSEAZĂ CAMPANIA DE INFORMARE ”TAȚI CONȘTIENȚI ȘI RESPONSABILI PENTRU O GENERAȚIE NON-VIOLENTĂ”

15 septembrie, 2020
AMICI DEI BAMBINI LANSEAZĂ CAMPANIA DE INFORMARE ”TAȚI CONȘTIENȚI ȘI RESPONSABILI PENTRU O GENERAȚIE NON-VIOLENTĂ”

Filiala moldovenească a Asociației „Amici dei Bambini”, cu sprijinul Fundației est-europene, lansează campania de informare ”Tați conștienți și responsabili pentru o generație non-violentă” pentru a atrage atenția publicului asupra participării taților la viața de familie, la comunicarea și educația non-violentă.

Liderul organizației, Stela Vasluian, a declarat marți, într-o conferință de presă la agenţia  INFOTAG, că obiectivele companiei sunt de a sensibiliza publicul cu privire la importanța implicării taților în viața de familie pentru a promova comunicarea şi educația non-violentă, precum și de a schimba atitudinile și comportamentul în ceea ce privește treburile casnice și îngrijirea copiilor, inclusiv în procesul de adopție.

Campania se va desfășura în perioada 15-24 septembrie și va fi promovată la televiziune și online printr-un videoclip cu mesajul: „Și prin adopție poți deveni tată! Acordă grijă, atenție și iubire și vei deveni cel mai bun tată din lume pentru copilul tău".

Potrivit Ministerului Sănătății, la începutul anului 2020, Registrul Național al Adopțiilor includea 346 de familii care au adoptat copii moldoveni (308 adoptatori de pe loc și 38 străini).

 

Comentarii [ 2 ] Adaugă

  1. 16.09.2020 11:32:52 Clavdia
    Nu stiu daca asa ceva este viabila la noi in Moldova...
  2. 16.09.2020 11:34:47 Victor
    Numai 346 famalii?

Adaugă comentariu

  • nume
  • email
  • mesaj
Multumim!
Comentariul dvs. va fi publicat după aprobarea administratorului.