Reportaje

REPREZENTANȚII MAI MULTOR FEDERAȚII SPORTIVE DIN MOLDOVA ȘI-AU EXPRIMAT SPRIJINUL PENTRU IGOR DODON ÎN TURUL DOI AL ALEGERILOR PREZIDENȚIALE

05 noiembrie, 2020
REPREZENTANȚII MAI MULTOR FEDERAȚII SPORTIVE DIN MOLDOVA ȘI-AU EXPRIMAT SPRIJINUL PENTRU IGOR DODON ÎN TURUL DOI AL ALEGERILOR PREZIDENȚIALE

Reprezentanții mai multor federații sportive și-au exprimat susținerea pentru Igor Dodon în turul doi al alegerilor prezidențiale. Despre aceasta ei au anunțat în cadrul unei conferințe de presă la agenția INFOTAG, în cadrul căreia au participat reprezentanți ai federațiilor de volei, box, lupte libere, gimnastică și kickboxing.

Ei au declarat că îl susțin pe Igor Dodon întrucât „el și echipa lui au ajutat sportivii să participe la competiții internaționale, precum și au contribuit la schimbările semnificative produse în sportul moldovenesc”.

Președintele Federației de Volei din R. Moldova Artur Romașcan, a declarat că „doar Igor Dodon a prezentat un program electoral adecvat”.

Reprezentantul Federației Naționale Oriental Kickboxing, Piotr Coltuc, l-a caracterizat pe actualul președinte drept „un bun familist, care promovează valorile tradiționale și un mod de viață sănătos”.

Reprezentantul Federației de Rugby, Constantin Leahomschi, a declarat că datorită susținerii lui Igor Dodon, în ultimii ani se înregistrează progrese semnificative în acest sport.

De asemenea, el și-a exprimat speranța că „acțiunile lui Dodon în cel de-al doilea mandat prezidențial se vor concentra pe promovarea sportului și a unui stil de viață sănătos”.

 

Comentarii [ 1 ] Adaugă

  1. 05.11.2020 05:55:31 deratizatorul
    Este absolut logic - i-l sustineau pe Plohotniuc , acuma, dupa ce kuliokul i-a eliberat de la puscarie "colegii" - sustin tradatorul minciunos.

Adaugă comentariu

  • nume
  • email
  • mesaj
Multumim!
Comentariul dvs. va fi publicat după aprobarea administratorului.