Reportaje

MAI MULȚI AGRICULTORI DIN DIFERITE RAIOANE ALE ȚĂRII ÎL SUSȚIN PE IGOR DODON ÎN TURUL DOI AL ALEGERILOR PREZIDENȚIALE

11 noiembrie, 2020
MAI MULȚI AGRICULTORI DIN DIFERITE RAIOANE ALE ȚĂRII ÎL SUSȚIN PE IGOR DODON ÎN TURUL DOI AL ALEGERILOR PREZIDENȚIALE

Mai mulți agricultori din diferite raioane ale țării îl susțin pe Igor Dodon în turul doi al alegerilor prezidențiale. Despre aceasta ei au declarat, în ajun, în cadrul unei conferințe de presă la agenția INFOTAG.

Vicepreședintele raionului Briceni, Dorin Pavaloi, a prezentat o declarație de susținere a actualului președinte în turul doi al alegerilor prezidențiale. Potrivit lui, documentul a fost semnat de majoritatea fermierilor.

„Îndemnăm cetățenii să voteze pentru candidatul Igor Dodon, pentru că, în opinia noastră, el va continua să susțină agricultorii”, a spus Pavaloi.

Președintele colhozului „Pobeda” din Găgăuzia, Nicolae Dragan, de asemenea, s-a expus în sprijinul actualului președinte.

„Igor Dodon va continua să susțină sectorul agricol, din acest motiv la alegerile din 15 noimebrie voi vota pentru candidatura acestuia”, a spus el.

Directorul întreprinderii „Agro Allianz”, Adrian Cavcaliuc, i-a îndemnat pe alegători să nu uite că „Republica Moldova este o țară agrară și acest aspect trebuie luat în considerare atunci când alegem șeful statului pentru următorii patru ani”.

 

Comentarii [ 2 ] Adaugă

  1. 14.11.2020 03:11:45 Diana
    Ei au 100 de procente dreptate!
  2. 14.11.2020 03:13:19 Maria
    Noi trebue sa cautam si gasim neaparat alta pietii pentru fructe si legume din Moldova.

Adaugă comentariu

  • nume
  • email
  • mesaj
Multumim!
Comentariul dvs. va fi publicat după aprobarea administratorului.