Reportaje

EX-JUCĂTORII ECHIPEI DE FOTBAL A MOLDOVEI AU ACUSAT FEDERAȚIA DE PROFILUL

08 decembrie, 2020
EX-JUCĂTORII ECHIPEI DE FOTBAL A MOLDOVEI AU ACUSAT FEDERAȚIA DE PROFILUL

Foști jucători ai echipei naționale de fotbal din Moldova, șefi de școli sportive specializate, președintele Asociației de Fotbal Feminin a acuzat conducerea Federației de Fotbal (FFM) de incompetență.

Fostul jucător al echipei naționale, Serghei Dadu, a reamintit marți, la o conferință de presă, care a avut loc la INFOTAG, că „în trecut, președintele interimar al FFM, Oleinicenko, nu a avut nimic de-a face cu fotbalul”.

„Activitățile sale din mai 2019, când a devenit preşedinte interimar, pot fi caracterizate prin proverbul: „ Peștele de la cap se strică”. Cluburile diviziei naționale suferă cel mai mult din politica închisă a comitetului executiv FFM, deoarece nimic nu se întâmplă în comitetul executiv, cu excepția luptei sub acoperire ", a spus el.

Participanții la conferința de presă și-au invitat colegii să sprijine candidatura fostului fotbalist Radu Rebeja în timpul alegerilor președintelui FFM.

Luând cuvântul la conferință de presă, Rebeja a prezentat ratingul echipei naționale a Moldovei în 2008, când aaceast a ocupat locul 37, iar în present e pe poziția 176.

„Federația primește zeci de milioane de euro în calitate de subvenții de la UEFA și FIFA, dar dispar ca apa în nisip. Trebuie să schimbăm starea lucrurilor, avem nevoie de schimbări, iar cea mai importantă dintre ele este revenirea la sprijinul statului acordat fotbalului”, a spus Rebeja, îndemnându-i pe colegii lui să participe la campania pentru alegerea noului președinte al FFM.

 

Comentarii [ 3 ] Adaugă

  1. 08.12.2020 05:53:19 Vlad
    Vlad vre sa fie presedinte, nu stiu - nu stiu. Dl Oleinicenco inca are puterea si experienta.
  2. 08.12.2020 05:55:40 Stella
    Inca prea devreme, socot eu.
  3. 10.12.2020 07:02:14 Anca
    Cred ca la FFM sa inoarce Pavel Ciobanu...

Adaugă comentariu

  • nume
  • email
  • mesaj
Multumim!
Comentariul dvs. va fi publicat după aprobarea administratorului.