Reportaje

CENTRAL HOUSE ESTE PRIVATĂ ILEGAL DE SPAŢIUL DE COMERCIALIZARE DE LA GARA CENTRALĂ DIN CHIŞINĂU: AVOCAT RAISA MOROZAN

19 ianuarie, 2021
CENTRAL HOUSE ESTE PRIVATĂ ILEGAL DE SPAŢIUL DE COMERCIALIZARE DE LA GARA CENTRALĂ DIN CHIŞINĂU: AVOCAT RAISA MOROZAN

Prin acţiuni ilegale, compania Central House este privată de spaţiul de vânzare cu amănuntul de la gara centrală din Chişinău", a declarat avocatul Raisa Morozan, care apără interesele companiei şi ale proprietarului acesteia, Victor Perchun.

La o conferinţă de presă, defăşurată luni la agenţia de presă INFOTAG, ea a spus că în 2014 Central House, având un contract cu gara centrală, a adus lucrurile în ordine în zona adiacentă a gării, în schimbul dreptului de a crea spaţii comerciale confortabile în preajmă.

Potrivit avocatului, recent pentru Central House au create în mod artificial probleme, al căror scop este privarea de dreptul de a închiria spaţii comerciale.

Raisa Morozan spune că, în pofida faptulului că 9,5 milioane de lei au fost achitaţi în avans pentru arenda spaţiilor din apropierea gării, unde erau construite magazine, a apărut o indicaţie de a le scoate de pe teritoriul gării.

Raisa Morozan a cerut autorităţilor să intervină pentru a împiedica privarea Central House de dreptul asupra magazinelor pe care le-a construit lângă gară.

"Un anumit grup de oameni îşi creează în mod deliberat o idee falsă despre cine a construit de fapt aceste spaţii comerciale lângă gară, deşi toate documentele mărturisesc şi demonstrează că acest lucru a fost făcut de Central House", a concluzionat avocatul.

 

Comentarii [ 4 ] Adaugă

  1. 19.01.2021 10:09:38 Petrea
    Nu stiu ce sa spun, nu cred in asa ceva la noi in Moldova.
  2. 19.01.2021 10:10:33 Natalia
    Da noi speram ca dna presedinte Sandu sa face ceva in acest sector...
  3. 19.01.2021 10:14:06 Ivan
    SCitai, cito vse propalo, esli cto-to uje polojil glaz na etot biznes. Jali, cito Perciunu netu c comu obratotisea v etoi situatii, cigda u ego oponentov vse i vezde uje shvaceno.
  4. 19.01.2021 11:27:23 David
    Eu socot ca numai presedentia poate sa rezolva problema mare, care acum are dl Perciun...

Adaugă comentariu

  • nume
  • email
  • mesaj
Multumim!
Comentariul dvs. va fi publicat după aprobarea administratorului.