maib_esspreso

Panorama zilei

PREŞEDINTELE IGOR DODON ŞI-A EXPRIMAT SPERANŢA CĂ MOLDOVA VA COLABORA CU BANCA DE DEZVOLTARE EURASIATICĂ
20 septembrie, 2019 PREŞEDINTELE IGOR DODON ŞI-A EXPRIMAT SPERANŢA CĂ MOLDOVA VA COLABORA CU BANCA DE DEZVOLTARE EURASIATICĂ

Preşedintele Igor Dodon şi-a exprimat speranţa că Moldova va începe să colaboreze cu Banca de Dezvoltare Eurasiatică.

VICTORIABANK ÎȘI MAJOREAZĂ PROFITUL, ÎMBUNĂTĂȚIND ÎN ACELAȘI TIMP CALITATEA PORTOFOLIULUI DE CREDITE
20 septembrie, 2019 VICTORIABANK ÎȘI MAJOREAZĂ PROFITUL, ÎMBUNĂTĂȚIND ÎN ACELAȘI TIMP CALITATEA PORTOFOLIULUI DE CREDITE

Prima bancă privată din Moldova, Victoriabank, lucrează constant la îmbunătățirea a doi indicatori calitativi de performanță: majorarea profitului și îmbunătățirea calității portofoliului de credite.

CONSILIUL CONCURENŢEI A SANCȚIONAT „APĂ-CANAL CHIŞINĂU” CU O AMENDĂ DE APROAPE 7,2 MIL. LEI
20 septembrie, 2019 CONSILIUL CONCURENŢEI A SANCȚIONAT „APĂ-CANAL CHIŞINĂU” CU O AMENDĂ DE APROAPE 7,2 MIL. LEI

Consiliul Concurenţei a sancționat întreprinderea „Apă-Canal Chişinău” cu o amendă de aproape 7,2 mil. lei ($408,5 mii).

(DOC) AGENȚIA MEDICAMENTULUI EVITĂ SĂ RE-ÎNSCRIE PREPARATUL „STRIM” ÎN REGISTRUL MEDICAMENTULUI
20 septembrie, 2019 (DOC) AGENȚIA MEDICAMENTULUI EVITĂ SĂ RE-ÎNSCRIE PREPARATUL „STRIM” ÎN REGISTRUL MEDICAMENTULUI

Agenția Medicamentului evită să re-înscrie preparatul „STRIM” în Registrul Medicamentului. Potrivit datelor oficiale, în prezent sunt înregistrați circa 120 de mii de diabetici în Republica Moldova.Profit_7_8-2019

Politică

CANDIDAŢII LA FUNCŢIA DE PRIMAR AL CHIŞINĂULUI ÎŞI POT ÎNCEPE CAMPANIA ELECTORALĂ DIN MOMENTUL ÎNREGISTRĂRII – CEC

20 septembrie, 2019

Comisia Electorală Centrală (CEC) aminteşte că candidații la funcţia de primar al municipiului Chișinău au dreptul să înceapă campania electorală din momentul înregistrării. Despre aceasta au comunicat agenției INFOTAG surse din cadrul CEC, după expirarea termenului de depunere a documentelor pentru înregistrarea candidaților pentru funcţiile de primari și consilierii ai autorităților locale.

Finanţe

VICTORIABANK ÎȘI MAJOREAZĂ PROFITUL, ÎMBUNĂTĂȚIND ÎN ACELAȘI TIMP CALITATEA PORTOFOLIULUI DE CREDITE

20 septembrie, 2019

Prima bancă privată din Moldova, Victoriabank, lucrează constant la îmbunătățirea a doi indicatori calitativi de performanță: majorarea profitului și îmbunătățirea calității portofoliului de credite.

Cultură şi sport

MASANOBU YOSHII: ASISTENȚA JAPONIEI PENTRU MOLDOVA TREBUIE SĂ CONTRIBUIE LA DEZVOLTAREA DEMOCRAȚIEI

20 septembrie, 2019

Asistența Japoniei pentru Moldova trebuie să contribuie la dezvoltarea democrației, la creșterea calității vieții cetățenilor, la dezvoltarea durabilă a economiei. O declaraţie în acest sens a făcut Ambasadorul Japoniei în RM, Masanobu Yoshii, la întrevederea la Chişinău cu reprezentanţii grupului parlamentar de prietenie Moldova-Japonia.

Interviu

COSTUL ACŢIUNILOR MOLDOVA-AGROINDBANK A AJUNS LA NIVELUL RECORD DE 2501 LEI PER ACŢIUNE ($140)

07 august, 2019

Doar o mică parte din cei aproape 2 mil. de acționari din țară au avut norocul să devină deținători de active valoroase, a căror preț crește anual și care aduc dividende. Și prima din această listă scurtă a emitenților atractivi este cea mai mare instituție financiară din țară - Moldova Agroindbank (MAIB). Prețul acțiunilor acestei bănci, cu o valoare nominală de 200 de lei, a ajuns recent la 2 501 lei.

Comunicat de presă

DEZVOLTĂ-ȚI AFACEREA CU OFERTA DE LA MOBIASBANCA

16 septembrie, 2019

Mobiasbanca – OTP Group te provoacă să adaugi o altă dimensiune afacerii tale, să-ți dezvolți ideile și să-ți atingi obiectivele. În acest sens, ți-a pregătit o ofertă avantajoasă:

Galerie foto