Politică

PREŞEDINTELE PARLAMENTULUI EUROPEAN: UE TREBUIE SĂ-I ACORDE AJUTOR PRACTIC MOLDOVEI ÎN CONTINUARE

24 martie, 2023

Uniunea Europeană trebuie să continue să ofere sprijin practic, economic și politic Moldovei, care rezistă planurilor subversive ruse. După cum transmite „INFOTAG”, președintele Parlamentului European, Roberta Metsola, a declarat acest lucru joi, adresându-li-se liderilor țărilor UE în cadrul ședinței Consiliului European.

„Agenda Rusiei este orientată spre divizarea lumii în grupări rivale. Este clar. Trebuie să opunem rezistenţă la aceasta”, a spus ea.

Președintele Parlamentului european a subliniat că țările europene trebuie să continue să acționeze împreună și „ajute Europa acolo, unde este nevoie cu adevărat de aceasta”.

„Nu înseamnă că încercăm să-i omogenizăm pe toți. Suntem diferiți și suntem mândri de asta. Narațiunea conform căreia Europa încearcă să-i facă pe toți la fel este pur și simplu greșită. Apreciem unitatea noastră în diversitate. Înțelegem că trebuie să fim mari în lucruri mari și mici în lucruri mici și pentru noi nu este nimic mai important decât problemele cu care ne confruntăm acum”, a spus Metsola.

adaugă comentariu

adaugă comentariu

  • nume
  • email
  • mesaj
Multumim!
Comentariul dvs. va fi publicat după aprobarea administratorului.