Finanţe

ORGANIZAȚIA PENTRU DEZVOLTAREA ANTREPRENORIATULUI VA FI CONDUSĂ DE VADIM CODREANU

02 aprilie, 2024

Organizația pentru Dezvoltarea Antreprenoriatului (ODA) va fi condusă de Vadim Codreanu, care a câștigat concursul. După cum relatează INFOTAG, acest lucru a fost anunțat pe rețelele sociale de către ministrul Dezvoltării Economice și Digitalizării, Dumitru Alaiba.

Noul director este absolvent al Academiei de Studii Economice și în prezent urmează un program de studii la Universitatea Central-Europeană din Viena (Austria), specializându-se în „Management Executiv Global”.

El este expert în domeniul managementului și dezvoltării afacerilor, având o vastă experiență în sectorul public și privat. În ultimii doi ani, a ocupat funcția de director de proiecte la Agenția pentru Dezvoltare și Modernizare a Agriculturii. De asemenea, a oferit servicii de consultanță în calitate de expert în inovații pentru proiectul Future Technologies, finanțat de USAID și Chemonics, precum și pentru Berlin Economics.

A lucrat ca expert în proiecte finanțate de Uniunea Europeană și alte organizații internaționale. Printre realizările sale se numără elaborarea conceptului de parc științific și inovații în agricultura Republicii Moldova.

adaugă comentariu

adaugă comentariu

  • nume
  • email
  • mesaj
Multumim!
Comentariul dvs. va fi publicat după aprobarea administratorului.