Social

COMPANIA LAGARDÈRE TRAVEL RETAIL ESTE „UIMITĂ” DE ANULAREA TENDERULUZI PENTRU AEROPORT, CONSIDERÂND CĂ PROCESUL A FOST „TRASPARENT”

22 februarie, 2024

Compania Lagardère Travel Retail (Franța), care a participat la licitația pentru închirierea spațiului comercial pe aeroportul din Chișinău, este surprinsă de decizia de anulare a tenderului. Compania consideră că licitația a fost organizată „transparent”.

După cum transmite „INFOTAg”, vicepreședintele pentru dezvoltarea afacerilor al companiei, Baptiste Duguit, a spus acest lucru într-o conferință de presă de joi.

„Suntem uimiţi și chiar indispuşi, deoarece întregul proces a fost transparent. Vom monitoriza noile condiții (ale licitației) pe care autoritățile le vor prezenta, iar apoi, după consultări la nivel de management, vom decide dacă participăm sau nu la noua licitație. În pofida anulării tenderului și a apariției unor informații în presă care denigrează compania noastră, vom continua să monitorizăm situația, răspunzând eventualelor provocări”, a spus el.

Potrivit acestuia, Lagardère Travel Retail operează în 42 de țări din întreaga lume, vânzările sale în 2023 s-au ridicat la 6,7 miliarde de euro (magazine duty free, bunuri de călătorie, catering - „I.”). În caz de victorie, compania plănuia să investească 3-4 milioane de euro în structura de tranzacționare a aeroportului din Moldova.

Commentarii [ 1 ] adaugă comentariu

  1. 2024.02.22 18:24 Pavel
    Ceva aici nu este corect...

adaugă comentariu

  • nume
  • email
  • mesaj
Multumim!
Comentariul dvs. va fi publicat după aprobarea administratorului.