Reportaje

31.10.2003 AVIOANELE COMPANIEI AERIENE AIR MOLDOVA VOR ATERIZA PE AEROPORTUL DOMODEDOVO DIN MOSCOVA (CONFERINŢĂ DE PRESĂ LA „INFOTAG”)

31.10.2003 AVIOANELE COMPANIEI AERIENE AIR MOLDOVA VOR ATERIZA PE AEROPORTUL DOMODEDOVO DIN MOSCOVA (CONFERINŢĂ DE PRESĂ LA „INFOTAG”)

Chişinău, 31 octombrie. (INFOTAG). Compania aeriană de stat Air Moldova va începe, la 17 noiembrie 2003, să efectueze curse permanente pe ruta Chişinău-Moscova-Chişinău, aterizînd pe aeroportul Domodedovo. Anterior, avioanele din Chişinău aterizau pe aeroportul Vnukovo.

Precum a relevat Dorin Timciuc, director general al companiei, într-o conferinţă de presă susţinută vineri la agenţia INFOTAG, acest lucru este determinat nu numai de oportunitatea economică, ci şi de faptul că în acest aeroport s-a creat un nivel de service principial nou, confort şi securitate pentru pasageri, acestea corespunzînd standardelor internaţionale.

El a afirmat că Air Moldova intenţionează să sporească frecvenţa curselor efectuate între Chişinău şi Moscova, ca acestea să ajungă pînă la două pe zi. Compania a găsit de cuviinţă să reducă preţul biletelor de avion de peste două ori. Biletul va costa 60 de euro tur sau 120 de euro tur-retur.

“Noile tarife vor fi în vigoare cu începere de la 3 noiembrie. Acestea au menirea de a atrage un aflux suplimentar de pasageri”, a menţionat Timciuc.

Vladimir Kamînin, director pentru dezvoltarea aeroportului Domodedovo, a afirmat că aeroportul este singurul din Moscova ce are legătură cu centrul capitalei printr-un tronson de cale ferată pe care circulă trenuri electrice, precum şi o autostradă separată.

Aeroportul Domodedovo este înzestrat cu două piste de aterizare-decolare.

Adaugă comentariu

  • nume
  • email
  • mesaj
Multumim!
Comentariul dvs. va fi publicat după aprobarea administratorului.