Centrul de presă

Agenţia de presă „INFOTAG” dispune la Chişinău de o sală specială pentru organizarea conferinţelor de presă, briefing-urilor, cluburilor de presă, discuţiilor la „masa rotundă”. În cei 29 ani de activitate, aici au avut loc numeroase evenimente importante, indispensabile de istoria ţării. În centrul de presă s-au făcut anunţuri despre fondarea unor partide, retrageri ale politicienilor din formaţiunile din care au făcut parte, s-au adus la cunoştinţă victoriile în sport, au fost contestate anumite acţiuni ale autorităţilor, s-a triumfat la obţinerea succeselor în alegeri şi a fost semnat Acordul de constituire a Alianţei pentru Integrare Europeană.

Iniţiatorii desfăşurării conferinţelor de presă şi a altor evenimente pe teme actuale sunt atât jurnaliştii agenţiei, cât şi participanţii la evenimente – politicieni, diplomaţi, oameni de afaceri, manageri, bancheri care consideră că au ceva de spus presei şi societăţii.

Pentru reprezentanţii mass-media centrul de presă al agenției „INFOTAG” a devenit principalul loc de discuţii asupra unor probleme majore ale societăţii moldoveneşti. Jurnaliştii agenţiei au o experienţă bogată în organizarea unor astfel de evenimente, de elaborare a comunicatelor de presă, materialelor video.

Centrul de presă dispune de condiţii bune pentru activitatea operatorilor, fiind instalat Internet Wi-Fi, lumini şi aparataj modern, care fac posibilă realizarea unor transmisiuni video în direct, păstrate în arhiva agenţiei şi pe site-ul - www.infotag.md

Agenţia „INFOTAG” descrie detaliat evenimentele ce au avut loc în cadrul centrului de presă. Timp de câteva zile aceste informaţii pot fi accesate pe site la rubrica „Reportaje”. Tot aici sunt plasate anunţurile cu privire la viitoarele evenimente din cadrul centrului de presă al agenţiei.

Centrul de presă „INFOTAG” oferă organizarea profesionistă şi pregătirea briefing-urilor, conferinţelor de presă, prezentărilor, „meselor rotunde”, seminarelor, conferinţelor online, liniilor în direct cu invitaţi interesanţi şi importanţi. Avantajul desfăşurării evenimentelor la centrul de presă „INFOTAG” este caracterul foarte bine cunoscut al sălii, amplasarea comodă în centrul oraşului, încrederea auditoriului şi a abonaţilor din partea mediilor de afaceri, politicienilor şi instituţiilor mass-media.

Evenimentele pe care agenţia „INFOTAG” le organizează sunt anunţate pe reţelele de socializare - Facebook, Youtube, precum şi pe site-ul www.infotag.md

Suportul informațional al evenimentelor centrului de presă:

 • Plasarea de produse video și fotografice pe site-ul www.infotag.md;
 • Elaborarea și difuzarea comunicatului de presă despre evenimentul desfășurat;
 • Elaborarea unui comunicat sau raport privind evenimentul desfășurat cu difuzarea acestuia în mass-media, dar și clienților agenției „INFOTAG”.

Acțiuni privind conferințele de presă:

 • Anunțarea mass-mediei din Moldova despre eveniment;
 • Pregătirea și desfășurarea conferinței;
 • Oferirea utilajului computerizat, precum și echipamentului de proiectare;
 • Prestarea de servicii foto, video și de imprimare;
 • Posibilitatea de organizare a pauzelor de cafea

Capacitatea centrului de presă:

 • Sala – 50 de locuri;
 • Prezidiul – 10 locuri;
 • Platoul pentru operatorii TV – 15 camere TV.

Contactați-ne sau completaţi formularul de mai jos pentru a obține oferta agenției „INFOTAG”.

Primește oferta