MAIB pensie

Panorama zilei

​  CURTEA CONSTITUŢIONALĂ A DECLARAT DREPT NECONSTITUŢIONAL DECRETUL PREŞEDINTELUI ŞI A ANULAT REFERENDUMUL NUMIT DE ACESTA
27 iulie, 2017 ​ CURTEA CONSTITUŢIONALĂ A DECLARAT DREPT NECONSTITUŢIONAL DECRETUL PREŞEDINTELUI ŞI A ANULAT REFERENDUMUL NUMIT DE ACESTA

Curtea Constituţională (CC) a declarat drept neconstituţional decretul Preşedintelui Igor Dodon şi a anulat referendumul consultativ numit de acesta. Potrivit reporterului agenţiei INFOTAG, o decizie în acest sens a fost pronunţată de Curte joi, după ce a examinat sesizarea depusă de fracţiunea parlamentară a Partidului Liberal.

EXPERŢII CONSIDERĂ CĂ INIŢIATIVA PREŞEDINTELUI MOLDOVEI PRIVIND REFERENDUMUL CONSULTATIV ESTE INUTILĂ
27 iulie, 2017 EXPERŢII CONSIDERĂ CĂ INIŢIATIVA PREŞEDINTELUI MOLDOVEI PRIVIND REFERENDUMUL CONSULTATIV ESTE INUTILĂ

Experţii independenţi consideră că iniţiativa Preşedintelui Moldovei, Igor Dodon, privind desfăşurarea referendumului consultativ este „inutilă şi lipsită de importanţă”.

​  PAS CHEAMĂ SUSȚINĂTORII SĂ IASĂ LA PROTESTE ÎMPOTRIVA IMPLEMENTĂRII SISTEMULUI ELECTORAL MIXT
27 iulie, 2017 ​ PAS CHEAMĂ SUSȚINĂTORII SĂ IASĂ LA PROTESTE ÎMPOTRIVA IMPLEMENTĂRII SISTEMULUI ELECTORAL MIXT

Liderul Partidului Acțiune și Solidaritate (PAS), Maia Sandu, îi cheamă pe toți cetățeni îngrijorați ai Moldovei să se alăture protestului împotriva implementării sistemului electoral mixt, care va avea loc pe 30 iulie în fața Parlamentului.

​   GUVERNUL REPUBLICII MOLDOVA A PĂSTRAT LOCURILE BUGETARE LA UNIVERSITĂȚILE DIN ȚARĂ PENTRU ABSOLVENȚII DIN TRANSNISTRIA
27 iulie, 2017 ​ GUVERNUL REPUBLICII MOLDOVA A PĂSTRAT LOCURILE BUGETARE LA UNIVERSITĂȚILE DIN ȚARĂ PENTRU ABSOLVENȚII DIN TRANSNISTRIA

Universitățile din Moldova oferă 269 de locuri bugetare pentru absolvenții instituțiilor de învățământ din stânga Nistrului.

Politică

​ CURTEA CONSTITUŢIONALĂ A DECLARAT DREPT NECONSTITUŢIONAL DECRETUL PREŞEDINTELUI ŞI A ANULAT REFERENDUMUL NUMIT DE ACESTA

27 iulie, 2017

Curtea Constituţională (CC) a declarat drept neconstituţional decretul Preşedintelui Igor Dodon şi a anulat referendumul consultativ numit de acesta. Potrivit reporterului agenţiei INFOTAG, o decizie în acest sens a fost pronunţată de Curte joi, după ce a examinat sesizarea depusă de fracţiunea parlamentară a Partidului Liberal.

Economie

​ GUVERNUL VA AJUTA TINERELE FAMILII SĂ-ŞI PROCURE PRIMA CASĂ

27 iulie, 2017

Tinerele familii vor putea să-şi procure o locuinţă cu ajutorul creditelor ipotecare prin garantarea parțială a acestora de către stat, în cadrul programului „Prima Casă”, care a fost aprobat miercuri de Guvern.

Social

POLIȚIA CHIȘINĂULUI A REȚINUT LA PIAȚA CENTRALĂ UN AUTOMOBIL CU CINCI TONE DE CARNE DE PORC FĂRĂ ACTE

27 iulie, 2017

Joi, poliția Chișinăului a reținut la piața centrală un automobil de marca Mercedes cu cinci tone de carne de porc fără acte de provenienţă. Șoferul în vârstă de 28 de ani a spus că a fost angajat prin intermediul internetului și a știut doar că duce „marfă la vânzare”.

Transnistria şi Găgăuzia

TIRASPOLUL CONDAMNĂ TENTATIVELE MOLDOVEI ŞI UCRAINEI „DE A DEMONTA PREZENŢA MILITARĂ RUSĂ PE NISTRU”

27 iulie, 2017

Miercuri, la Tiraspol a avut loc o conferinţă on-line cu genericul „Operaţiunea de menţinere a păcii pe Nistru: un sfert de secol de stabilitate şi securitate”. Participanţii conferinţei şi-au exprimat „îngrijorarea referitor la tentativele continue ale Moldovei şi Ucrainei de a dezorganiza formatul de menţinere a păcii şi de a demonta prezenţa militară rusă pe malurile Nistrului, inclusiv prin crearea obstacolelor pentru asigurarea contingentului pacificator rus”.

Interviu

FINCOMBANK: MISIUNE ÎNDEPLINITĂ!

08 iunie, 2017

Acţionarii şi managerii Fincombank S.A. înţeleg cum îşi doresc să fie banca şi cine sunt clienţii de bază. „Nu vrem să fim acolo unde nu înţelegem”, relatează preşedintele Comitetului de conducere al băncii, Dl Victor HVOROSTOVSCHII, într-un interviu acordat directorului agenţiei INFOTAG, Dlui Alexandru Tanas, despre strategia de dezvoltare a Fincombank S.A. pentru anii 2017-2020.

Comunicat de presă

ADRESARE ÎN ATENȚIA INVESTITORILOR STRĂINI, AGENȚILOR ECONOMICI ȘI ALTOR PERSOANE COINTERESATE, CARE PLANIFICĂ ACHIZIȚIONAREA ACȚIUNILOR EMISE DE COMPANIILE DE ASIGURĂRI DIN REPUBLICA MOLDOVA

25 iulie, 2017

Considerăm absolut necesar să atenționăm societatea din Republica Moldova, participanții profesioniști pe piața de capital, precum și investitorii străini, asupra acțiunilor organelor de stat manifestate prin exproprierea ilegală de proprietate și anume de valorile mobiliare ale companiilor de asigurări și ale băncilor comerciale.

Galerie foto

 фотографии Молдова архив photo moldova archive

 

Для просмотра содержимого этого блока Вам необходимо установить flash-player

Credit-Profit