Cultură şi sport

REZULTATUL MECIULUI DIN CUPA MOLDOVEI ÎNTRE „ZIMBRU” ȘI „MILSAMI” POATE FI ANULAT

04 aprilie, 2024

FC „Zimbru” a depus o contestație la Federația de Fotbal a Moldovei după încheierea meciului din sferturile de finală ale Cupei Moldovei împotriva echipei „Milsami”. Meciul s-a încheiat cu victoria echipei din Orhei în timpul suplimentar cu scorul de 3-1.

Conform corespondentului sportiv INFOTAG, conducerea „Zimbru” consideră că adversarul a încălcat regulamentul desfășurării competiției: antrenorii „Milsami” au efectuat șase înlocuiri de jucători în loc de cele cinci permise în timpul regulamentar al meciurilor de cupă. Aceasta a dat un avantaj „Milsami”-ului, având un număr mai mare de jucători „odihniți ” pe teren.

Jucătorul „Milsami” Vasile Luchita, intrat în calitate de a șasea schimbare la minutul 90, a marcat golul echipei „Zimbru” în minutul 93, aducând astfel necesitatea desemnării unui câștigător în timpul suplimentarului, deoarece primul meci al Cupei dintre echipe s-a încheiat cu scorul de 2-1 în favoarea „Zimbru”. Apoi, Radu Gînsari de la „Milsami” a marcat golul decisiv cu penalty-ul la minutul 105.

Commentarii [ 1 ] adaugă comentariu

  1. 2024.04.04 16:51 David
    Cum asa ceva era posibil?

adaugă comentariu

  • nume
  • email
  • mesaj
Multumim!
Comentariul dvs. va fi publicat după aprobarea administratorului.