Reportaje

DEPUTATA MARINA TAUBER NU EXCLUDE POSIBILITATEA CA OPPOZIŢIA VA AVEA UN CANDIDAT COMUN LA ALEGERILE PREZEDENŢIALE

03 aprilie, 2024
DEPUTATA MARINA TAUBER NU EXCLUDE POSIBILITATEA CA OPPOZIŢIA VA AVEA UN CANDIDAT COMUN LA ALEGERILE PREZEDENŢIALE

Deputata Marina Tauber nu exclude posibilitatea ca partidele de opoziţie să poată propune un candidat unic la preşedinţie. Despre acest lucru a informat miercuri în cadrul unei conferinţe de presă la agenţia "INFOTAG".

"Noi (echipa lui Ilan Shor - "I.") discutăm cu partidele de opoziţie despre un candidat unic la alegerile prezidenţiale. Este posibil să fie un candidat unic, sau poate situaţia se va dezvolta altfel. Înţelegem foarte bine că am fi câştigat practic în toate localităţile, dacă nu ar fi fost scoşi noi şi partidul "Şansă", pe care l-am susţinut, din alegerile locale, toamna anului 2023. Prin urmare, fără dubii, candidatul susţinut de forţa noastră politică va conduce ţara noastră. În viitorul apropiat vom anunţa pe cine vom susţine ca candidat la preşedinţie. Alegerile prezidenţiale din acest an sunt o luptă nu pentru putere, ci pentru ca ţara noastră să continue să existe. Pentru că ne scufundăm, şi nu încet, ci foarte repede", crede Tauber.

A subliniat că puterea trebuie să se schimbe, la fel şi cursul politicii externe a Moldovei.

"Pentru noi, obiectivul de a se apropia de Rusia, Uniunea Euroasiatică, a devenit important, pentru a salva sfera economică şi socială a Moldovei, care se află acum într-o stare deplorabuilă...", a spus deputata.

 

Comentarii [ 3 ] Adaugă

  1. 04.04.2024 12:23:13 Andrei
    Nu cred ca ea este vinovata...
  2. 04.04.2024 12:24:19 David
    Ce figura atractiva are dna Tauber!
  3. 04.04.2024 12:25:33 Zosim
    Noi toti intalegem ca asta este lupta politica...

Adaugă comentariu

  • nume
  • email
  • mesaj
Multumim!
Comentariul dvs. va fi publicat după aprobarea administratorului.