Politică

MOLDOVA A PREZENTAT LA BRUXELLES PRIMUL RAPORT AL ANULUI 2024 PRIVIND PROGRESUL ÎN IMPLEMENTAREA REFORMELOR

25 aprilie, 2024

Republica Moldova a prezentat la Bruxelles primul raport al anului 2024 despre progresul în implementarea reformelor pe calea integrării europene. După cum relatează INFOTAG, acest lucru a fost anunțat de viceprim-ministrul pentru integrarea europeană, Cristina Gherasimov.

„Moldova a făcut prima contribuție la pachetul de extindere al UE pentru anul 2024. În 2023, am reușit să prezentăm o contribuție consecventă și argumentată, care a fost apreciată pe deplin de colegii din comisie. Acest lucru arată determinarea noastră de a avansa pe calea integrării în UE, precum și acțiunile ferme pe care le-am întreprins pentru a apropia țara de UE”, a declarat Gherasimov.

Gherasimov a mulțumit pentru contribuția colegilor din toate instituțiile statului - guvern, administrația președintelui și parlament, ministere și agenții, precum și societatea civilă, mediul de afaceri și diaspora.

Scopul prezentării raportului este evaluarea progresului realizat de statele candidate în implementarea reformelor în fiecare capitol al legislației europene.

Commentarii [ 2 ] adaugă comentariu

  1. 2024.04.25 18:42 Stas
    Dna Gherman face progrese enorme...
  2. 2024.04.25 18:46 Fima
    Gospoja Gherman - smoe doverennoe lito u gospoji Sandu...

adaugă comentariu

  • nume
  • email
  • mesaj
Multumim!
Comentariul dvs. va fi publicat după aprobarea administratorului.