Reportaje

05.11.2003 COMPANIA MEGADAT.COM EXTINDE POSIBILITĂŢILE BENEFICIARILOR DE CARDURI INTERNET (CONFERINŢĂ DE PRESĂ LA „INFOTAG”)

05.11.2003 COMPANIA MEGADAT.COM EXTINDE POSIBILITĂŢILE BENEFICIARILOR DE CARDURI INTERNET (CONFERINŢĂ DE PRESĂ LA „INFOTAG”)

Chişinău, 5 noiembrie. (INFOTAG). Compania Megadat.Com a extins, în cadrul noului program de marketing „Beneficiază de cifră”, posibilităţile beneficiarilor de carduri MCC Calling Card.

Precum a relevat Igor Lupulciuc, director general al companiei, într-o conferinţă de presă susţinută la agenţia INFOTAG, programul prevede difuzarea intensă în cadrul comunităţii moldoveneşti Internet a noilor tehnologii digitale de acces la reţeaua Integrated Services Digital Network (ISDN).

„Tehnologia ISDN permite să transmiţi şi să primeşti informaţii cu o viteză de 64 Kbps, în timp ce viteza unei legături analoge obişnuite este instabilă şi constituie, în medie, 40 Kbps”, a afirmat Lupulciuc.

Cardurile Calling Card şi pachetele de servicii îşi vor schimba denumirea în DC (Digital Clic). Conform standardelor acceptate în tehnica de calcul, se va schimba şi preţul serviciului, de la $16 pînă la $64 (anterior era de $50) pe an. Componenţa pachetelor şi condiţiile de folosire a cardurilor rămîn aceleaşi.

Potrivit estimărilor conducerii Megadat.Com, compania deţine 70-75% din piaţa de servicii Internet, iar numărul de beneficiari de carduri MCC Calling Card a depăşit 6 mii.

Fiind solicitat de reporterul INFOTAG să comenteze ritmurile de dezvoltare a tehnologiilor IP în Moldova, Lupulciuc a menţionat că acestea „rămîn în urma ţărilor dezvoltate, deoarece acum doi ani imaginea tehnologiei IP a fost deteriorată substanţial de acţiunile administrative necoordonate din partea statului”.

INFOTAG precizează: ISDN este asigurat de operatorul de telefonie staţionară Moldtelecom. Această reţea permite să beneficiezi concomitent de legătura telefonică, de două linii Internet şi de fax (ultimul, în funcţie de centrală). Preţul conectării ajunge la 2160 de lei, iar abonamentul lunar - 84 de lei.

Adaugă comentariu

  • nume
  • email
  • mesaj
Multumim!
Comentariul dvs. va fi publicat după aprobarea administratorului.