Reportaje

27.09.2007 …IAR EX-DEMOCRAŢII TINERI SPUN CĂ PROIECTUL LUI FILAT ESTE VIABIL

27.09.2007 …IAR EX-DEMOCRAŢII TINERI SPUN CĂ PROIECTUL LUI FILAT ESTE  VIABIL

Chişinău, 27 septembrie. (INFOTAG). Foştii membri ai organizaţiei de tineret a PD, care au părăsit-o urmîndu-l pe vicepreşedintele PD, Vladimir Filat, sînt convinşi de succesul noului proiect politic al acestuia.

Joi, într-o conferinţă de presă la Agenţia INFOTAG, ex-preşedintele organizaţiei de tineret Chişinău „Tineretul Democratic”, Iurie Chiorescu, a declarat că grupul de iniţiativă lucrează activ la proiect; că partidul nu va avea o doctrină exclusiv liberală, ci va prelua tot ce este mai bun de la conservatori şi de la democraţi, ca să elaboreze un proiect cu adevărat european, modern, necesar Moldovei. Chiorescu a spus că tinerii au plecat din PD pentru că nu aveau posibilităţi de dezvoltare în partid; că organizaţia de tineret este condusă de Oleg Ţulea, soţia acestuia, şi Victor Zubcu. „Chiar dacă ne-au promis multe, nu am participat decît la două şcoli de vară, organizate la baştina lui Ţulea, la Căuşeni, în condiţii proaste”, a declarat el.

Iurie Chiorescu a subliniat că nici o persoană din cele plecate din PD nu a primit bani de la Filat pentru acest gest. „A fost hotărîrea noastră personală, iar foştii noştri colegi spun neadevărul. Noi îl susţinem pe Vladimir Filat, îl credem şi sîntem convinşi că vom edifica împreună un proiect politic bun”, a opinat tînărul politician.

Adaugă comentariu

  • nume
  • email
  • mesaj
Multumim!
Comentariul dvs. va fi publicat după aprobarea administratorului.