Reportaje

01.10.2007 ECONOMISTUL SERGHEI EVSTRATIEV A LANSAT PRIMA SA PIESĂ

01.10.2007 ECONOMISTUL SERGHEI EVSTRATIEV A LANSAT PRIMA SA PIESĂ

Chişinău, 1 octombrie. (INFOTAG). Serghei Evstratiev, academician, economist, cunoscut jurnalist, a lansat, luni, noua sa carte intitulată „Edinaia sexualnaia ili umnîi durak”.

Într-o conferinţă de presă susţinută la Agenţia INFOTAG, autorul a relevat că, culegerea a preluat titlul de la prima sa piesă, scrisă în stil de comedie-farsă. „Am căutat să redau în ea toată absurditatea vieţii de azi din Moldova. Piesa este genul literar cel mai inofensiv. În ea vorbesc alte persoane, animalele, păsările, iar autorul, în aparenţă, nu are nici o implicaţie”, a spus Evstratiev.

Cartea a apărut la editura „Universul” cu un tiraj de 500 exemplare şi se va vinde în magazine la un preţ de circa 50 de lei. Televiziunea Naţională şi două teatre s-au arătat interesate să monteze piesa, dar în versiunea română, a spus autorul.

Referindu-se la cartea sa precedentă, „Jukariada”, Evstratiev a afirmat că aceasta s-a vîndut surprinzător de repede. Jurnalistul a promis să va lansa, peste o jumătate de an, o nouă piesă serioasă, dedicată lui Socrate.

Adaugă comentariu

  • nume
  • email
  • mesaj
Multumim!
Comentariul dvs. va fi publicat după aprobarea administratorului.