Reportaje

05.10.2007 MOLDOVENII VOR PUTEA COMANDA SETURI DE BUCĂTĂRIE ITALIENE „VENETA CUCINE” PRIN INTERMEDIUL COMPANIEI „TRABECO DESIGN”

05.10.2007 MOLDOVENII VOR PUTEA COMANDA SETURI DE BUCĂTĂRIE ITALIENE „VENETA CUCINE” PRIN INTERMEDIUL COMPANIEI „TRABECO DESIGN”

Chişinău, 5 octombrie. (INFOTAG). Cetăţeni ai Republicii Moldova vor putea comanda seturi de mobilă pentru bucătărie „Veneta Cucine” cu ajutorul companiei locale „Trabeco Design”, care a inaugurat la Chişinău un showroom şi un studio „Podium”, ai căror arhitecţi şi designeri vor oferi consultaţii şi îi vor ajuta pe vizitatori să aleagă mobila.

Oleg Coşneanu, director „Trabeco Design”, a relevant, vineri, într-o conferinţă de presă la Agenţia INFOTAG, că, clienţii vor comanda mobilierul care le-a plăcut şi care va fi confecţionat în Italia, după care trimis în Moldova. „Deocamdată nu avem posibilitatea să instalăm o linie de producere a mobilierului în Moldova. Ţinta noastră sînt cumpărătorii cu venituri peste nivelul mediu. Avem primele rezultate în activitate. În semestrul I, am vîndut 20 de seturi de bucătărie, la un preţ minim de 8 mii euro”, a spus el.

„Trabeco Design” mai oferă mobilă capitonată de la compania „Frighetto”, mobilă de designer „Cattelan Italia”, mobilă de lemn „Aldo Moletta”, mobilier de oficiu şi casă „Extel Partners”. „Am studiat bine piaţa internă şi ăi cunoaştem nevoile. Dacă există concurenţă, va fi şi cerere pentru anumite mărfuri”, a opinat Coşneanu.

Dionisio Archiutti, proprietarul „Veneta Cucine”, a spus că strategia companiei sale pentru Moldova este una pe termen lung, avînd ca scop cucerirea pieţei locale care se dezvoltă şi creşte. „Estimăm că în Moldova poate fi înfiinţată o întreprindere mixtă de confecţionare a mobilei. Asemenea fabrici au fost înfiinţate în Europa şi Asia”, a relevat el.

INFOTAG precizează: „Veneta Cucine” produce mobilier de bucătărie din anul 1939 şi îşi comercializează articolele cu ajutorul reţelei de distribuţie, compuse din 1200 de magazine specializate în Europa, Asia, Africa, America de Nord. Compania produce anual circa 50 mii de seturi de mobilă de bucătărie.

Adaugă comentariu

  • nume
  • email
  • mesaj
Multumim!
Comentariul dvs. va fi publicat după aprobarea administratorului.