Reportaje

08.10.2007 MOLDOVA S-A CLASAT PE LOCUL III LA NOMINALIZAREA „NAIL-ART” LA UN CONCURS INTERNAŢIONAL DE FRUMUSEŢE

08.10.2007 MOLDOVA S-A CLASAT PE LOCUL III LA NOMINALIZAREA „NAIL-ART” LA UN CONCURS INTERNAŢIONAL DE FRUMUSEŢE

Chişinău, 8 octombrie. (INFOTAG). Reprezentanta Moldovei, Svetlana Tamazlîcari, directorul Centrului de instruire privind modelarea unghiilor „Svitol-Art”, s-a clasat pe locul III la nominalizarea modelarea unghiilor „Nail-Art”, la campionatul internaţional de frumuseţe „Trandafirul de aur”, care s-a desfăşurat, în perioada 23-24 septembrie, la Paris.

Tamazlîcari a apreciat, luni, într-o conferinţă de presă la Agenţia INFOTAG, că participarea la diverse competiţii internaţionale oferă posibilitatea de a demonstra că în Moldova arta se află la un nivel înalt. „Trebuie să fim mai insistenţi în prezentarea succeselor noastre peste hotare, să demonstrăm că sîntem printre cei mai buni din lume şi avem un potenţial artistic foarte bine dezvoltat”, a spus ea.

Compoziţia pe unghii, prezentată la concurs, a impresionat juriul prin originalitate şi modalitatea de executare. „Intenţionăm să patentăm tehnica de executare pe care am utilizat-o la acest concurs”, a spus premianta.

Centrul „Svitol-Art” îşi pregăteşte participanţii pentru Campionatul internaţional de frumuseţe de la Chicago din 2008.

INFOTAG precizează: Centrul „Svitol-Art” a fost înfiinţat în anul 2004 şi a instruit, pînă acum, circa 1000 de modelatori de unghii.

Adaugă comentariu

  • nume
  • email
  • mesaj
Multumim!
Comentariul dvs. va fi publicat după aprobarea administratorului.