Русский Română

Partide politice

LIBERAL REFORMATORII AU ACUZAT OPOZIŢIA ŞI COLEGII DE COALIŢIE DE ÎNCERCAREA DE A DISTRUGE PARTIDUL

07 ноября, 2014
LIBERAL REFORMATORII AU ACUZAT OPOZIŢIA ŞI COLEGII DE COALIŢIE DE ÎNCERCAREA DE A DISTRUGE PARTIDUL Partidul Liberal Reformator (PLR) a acuzat Partidul Comuniştilor şi cel Liberal, de opoziţie, precum şi colegii din Coaliţia Pro-Europeană de Guvernare (CPEG) – Partidul Democrat şi Liberal Democrat de încercări de a distruge „partidul inconvenient, care este împotriva oligarhilor”. Potrivit agenţiei „INFOTAG”, astfel a declarat joi vicepreşedintele PLR, Tatiana Potâng.

 

Potrivit spuselor sale, „de la începutul campaniei electorale liberal reformatorii şi-au pus scopul de a înnoi clasa politică, însă unele partide se opun”.

 

„Participăm la campanie cu deviza „Pentru Moldova, fără oligarhi!”. Aceste cuvinte au panicat opoziţia şi actualii noştri parteneri de coaliţie. I-a speriat deoarece a apărut un partid de alternativă, care a decis să destrame realitatea actualei puteri oligarhice, care a pus mâna pe structurile de stat”, a menţionat Potâng.

 

Potrivit spuselor sale, „În prezent suntem cu toții martorii unui scenariu bine pregătit de distrugere a Partidului Liberal Reformator”.

 

„Sondajele interne ne demonstrează că suntem la peste 10% ca intenție de vot. Asta îi sperie pe oponenții noștri și îi face să recurgă la acțiuni disperate, de mituire, șantaj, presing, promisiuni asupra colegilor noștri de partid. Unora, PLDM le-a promis funcții acum și după alegeri, altora PD le-a promis că vor clasa dosarele penale inițiate, celorlalți nu le vor atinge afacerile, pe alții pur și simplu i-au cumpărat”, a spus Potâng.

 

PLR a menţionat foştii colegi, care acum promovează interesele altor partide.

 

„Acum urmărim cum Vitalie Marinuța și Vasile Grama își justifică simbria și împart pomeni electorale cu Valentina Buliga, iar distinsa doamnă Ana Guțu se erijează în avocatul delapidărilor de la BEM”, a menţionat vicepreşedintele PLR.