Reportaje

20.05.2005 COCA COLA PLEDEAZĂ PENTRU UN ORAŞ CURAT ŞI VERDE

Chişinău, 20 mai. (INFOTAG). Compania Coca Cola în colaborare cu Uniunea Naţională a Studenţilor şi Tineretului din Moldova şi Direcţia educaţie, tineret şi sport a Primăriei de Chişinău, a desfăşurat, pe 19 mai, o acţiune benevolă cu genericul „Coca Cola – împreună pentru un oraş curat şi verde”.

Surse din secţia marketing a companiei au comunicat pentru INFOTAG că acţiunea devenit o tradiţie. În acest an, activităţile au avut o amploare mai mare faţă de anul trecut, iar numărul de participanţi a ajuns la 700 de persoane, comparativ cu 100, cît au fost în 2004. Studenţi, elevi de şcoli şi licee, colaboratori ai companiei s-au adunat în parcul Valea Trandafirilor din Chişinău, au măturat aleile, au strîns gunoiul din parc şi în regiunea lacurilor, au văruit copacii.

«Sperăm ca prin puterea exemplului să stimulam spiritul civic al cetăţenilor şi să facem o bucurie atît copiilor cît si adulţilor, creîndu-le cele mai bune condiţii pentru a se bucura de oraşul nostru”, au declarat angajaţii companiei.

Adaugă comentariu

  • nume
  • email
  • mesaj
Multumim!
Comentariul dvs. va fi publicat după aprobarea administratorului.