Reportaje

05.05.2006 COMPANIA „NIAGARA ORANGE FITNESS” VA DESCHIDE DOUĂ CLUBURI DE FITNESS MODERNE LA CHIŞINĂU

05.05.2006 COMPANIA „NIAGARA ORANGE FITNESS” VA DESCHIDE DOUĂ CLUBURI DE FITNESS MODERNE  LA CHIŞINĂU

Chişinău. 5 mai (INFOTAG). La Chişinău vor fi deschise două cluburi de fitness moderne, al căror nivel de dotare şi pachet de servicii vor corespunde standardelor mondiale. Proiectele vor fi realizate în colaborare ci compania „Strata Partners” din Moscova, a declarat, vineri, într-o conferinţă de presă, Alexandr Pincevschi, preşedinte al holdingului „ELITA-5”, fondator al companiei „ Niagara Orange Fitness Сlub”.

Clubul „Niagara City Fitness” (Botanica) va fi inaugurat la centrul de comerţ „ Plaza-Elat+”, pe o suprafaţă de peste 2 mii mp, pe care se va situa o sală de forţă, un solariu, un cabinet de masaj, o saună şi o cameră pentru copii. Vînzarea preliminară a cardurilor de membru al clubului va demara chiar în luna mai, preţul unui abonament fiind de $600-800 pe an.

Al doilea club de fitness (Centru) se va afla în complexul de locuit „Crown Plaza”, pe o suprafaţă de peste o mie de metri pătraţi. Aici, de asemenea, va fi prezent tot spectrul de săli şi cabinete de sport şi întremare, dar clubul va fi inaugurat la începutul anului viitor.

Pincevschi a menţionat că deşi în R. Moldova doar 0,2% din populaţie practică fitness-ul, crearea unei reţele de cluburi moderne ar putea spori acest număr. La Moscova, de exemplu, persoanele pasionate de fitness numără doar 2% din populaţie, la Londra – 25%. În viitor, compania are în vedere deschiderea unor cluburi similare la Bălţi şi Cahul.

Campionul mondial şi european la body-building, Eli Hanna din Israel, a remarcat dotarea excelentă a cluburilor de fitness ale companiei „Niagara Orange Fitness Club”, care după spectrul de servicii prestate nu cedează în faţa unor cluburi cu renume mondial.

Adaugă comentariu

  • nume
  • email
  • mesaj
Multumim!
Comentariul dvs. va fi publicat după aprobarea administratorului.