Reportaje

27.03.2007 PARTIDUL CONSERVATOR ŞI-A ANUNŢAT CANDIDATUL DE PRIMAR GENERAL AL CAPITALEI

27.03.2007 PARTIDUL CONSERVATOR ŞI-A ANUNŢAT CANDIDATUL DE PRIMAR GENERAL AL CAPITALEI

Chişinău, 27 martie. (INFOTAG). Zinaida Zorin, profesoară la Universitatea de Stat de Medicină şi Farmacie „Nicolae Testemiţeanu”, este candidatul Partidului Conservator din R. Moldova pentru funcţia de Primar General al mun. Chişinău, au anunţat, marţi, membrii formaţiunii, într-o conferinţă de presă, susţinută la Agenţia INFOTAG.

Natalia Nirca, liderul partidului, a afirmat că Zinaida Zorin este cea mai indicată candidatură pentru acest post: „este o persoană responsabilă, trecută prin viaţă”, a absolvit Academia de Administrare Publică, astfel că posedă cunoştinţele necesare pentru a conduce Primăria; „este însoţită şi de o echipă serioasă, de persoane cu biografii curate, care vor candida pentru funcţiile de consilier municipal al capitalei”.

Nirca a informat că formaţiunea sa a primit propuneri de desemnare a unui singur candidat de primar al mun.Chişinău din partea unor formaţiuni politice şi asociaţii obşteşti, dar nu a acceptat, pentru că acestea ar dori să profite de Partidul Conservator - „o formaţiune tînără, activă, necoruptă”, care va merge independent la alegerile locale din 3 iunie.

Zinaida Zorin, a declarat că le va propune locuitorilor capitalei soluţii pentru toate probleme lor şi pe care actuala administraţie locală nu a reuşit să le rezolve. „Noi dorim să îmbunătăţim viaţa chişinăuienilor şi, dacă vom ajunge la conducere, vom reuşi să transformăm capitala Moldovei în una de tip european”, a promis candidatul.

Adaugă comentariu

  • nume
  • email
  • mesaj
Multumim!
Comentariul dvs. va fi publicat după aprobarea administratorului.