Poster financiar

MAIB LE-A OFERIT CLIENȚILOR POSIBILITATEA DE A EFECTUA PLĂȚI ÎN LEI 24/7

10 ianuarie, 2023
MAIB LE-A OFERIT CLIENȚILOR POSIBILITATEA DE A EFECTUA PLĂȚI ÎN LEI 24/7

Cea mai mare instituție financiară din Moldova, maib, a lansat un nou serviciu – posibilitatea de a efectua tranzacții în lei în orice moment al zilei, cu procesare imediată către cei peste 40 000 de contragenți ai băncii.

După cum i s-a comunicat reporterului Infotag la consiliul de conducere al băncii, prin intermediul sistemului internet banking, clienții business pot efectua oricând plăți către furnizorii de servicii și utiliza imediat resursele bănești primite de la alți parteneri, clienți ai maib.

Noul serviciu le permite clienților să plătească pentru servicii și bunuri non-stop, să suplinească  cardul maib business de pe contul curent deschis la maib și viceversa, să efectueze transferuri în lei între conturile proprii, să efectueze operațiuni de vânzare/cumpărare a valutei între conturile deținute la maib, conform cursului comercial valutar existent la momentul tranzacției.

Sursa agenției a spus că datorită acestui serviciu clienții business câștigă accesibilitate și independență, întrucât au întotdeauna acces la contul lor prin intermediul sistemului de internet banking pentru a trimite sau primi bani chiar și în afara programului de lucru al băncii - 24 de ore pe zi, 7 zile pe săptămână, 365 de zile pe an.

„Și, în același timp, clientul nu plătește niciun comision suplimentar pentru procesarea tranzacțiilor în afara programului de lucru al băncii”, a menționat reprezentantul băncii.

 

Comentarii [ 1 ] adaugă comentariu

  1. 12.01.2023 02:33:07 Eva
    Asa ceva nu are nimeni in Moldova!

Se adaugă un comentariu

  • имя
  • email
  • mesaj
Vă mulțumim!
Comentariul a fost primit. Acesta va aparea pe site-ul după ce editorul îl aprobă.