Русский Română

Partide politice

LIDERII SOCIALIŞTILOR AU COMUNICAT DESPRE ÎNTREVEDEREA CU PREŞEDINTELE RUSIEI, VLADIMIR PUTIN

05 ноября, 2014
LIDERII SOCIALIŞTILOR AU COMUNICAT DESPRE ÎNTREVEDEREA CU PREŞEDINTELE RUSIEI, VLADIMIR PUTIN Liderii Partidului Socialiştilor (PSRM), Zinaida Greceanîi şi Igor Dodon, s-au întrunit marţi cu Preşedintele Rusiei, Vladimir Putin. Potrivit agenţiei „INFOTAG”, anunţul a fost făcut de Igor Dodon pe pagina sa de facebook, menţionându-se în persoana a III-a.

 

„Greceanîi şi Dodon au participat la recepţia solemnă la Kremlin cu prilejul Zilei Unităţii Naţionale în Federaţia Rusă. La finele recepţiei a avut loc o întrevedere de lucru a liderilor PSRM cu Preşedintele Rusiei. V.V. Putin”, a scris Dodon, fără a indica detaliile întrevederii.

 

De asemenea, Dodon nu a publicat fotografii de la „întrevederea de lucru”, iar pagina web a Preşedintelui Rusiei a publicat discursul lui Vladimir Putin cu prilejul sărbătorii, dar nu a comunicat despre careva „şedinţe de lucru”.

 

Anterior, agenţia de opoziţie „Omega” a scris că Dodon doreşte o întrevedere cu Putin pentru promovarea imaginii sale în campania electorală, ca o „persoană susţinută de Moscova”.

 

„Una din variante, discutate de Dodon cu „coordonatorii” să din Moscova, este o scurtă întrevedere a lui Putin cu Greceanîi, care în perioada când a fost Premier a semnat contractul de livrare a gazelor cu Rusia. Conform planurilor organizatorilor, „din întâmplare” alături de Greceanîi va fi şi Dodon. Această întrevedere de 20 de secunde trebuie să aibă loc în timpul Zilei Unităţii Naţionale a Rusiei la Kremlin şi imortalizată cu scopul de a fi folosită în campania electorală a lui Dodon în Moldova”, a relatat agenţia săptămâna trecută.

 

Conform datelor sale, „coordonatorii” lui Dodon la Moscova care au organizat „PR-salutul” cu Putin, sunt şeful Direcţiei Preşedintelui Rusiei pentru relaţii interregionale şi culturale cu ţările străine, Vladimir Cernov, şi adjunctul său, Igor Maslov.