Reportaje

03.05.2006 CLUBUL „TIMPUL” SE PRONUNŢĂ PENTRU UNIREA BUSINESSMENILOR DIN R.MOLDOVA

03.05.2006 CLUBUL „TIMPUL” SE PRONUNŢĂ PENTRU UNIREA BUSINESSMENILOR DIN R.MOLDOVA

Chişinău, 3 mai. (INFOTAG). Clubul Oamenilor de Afaceri „Timpul” pledează pentru unirea businessmenilor din Moldova, indiferent de orientarea ramurală sau politică.

Miercuri, într-o conferinţă de presă dedicată aniversării a 10-a a fondării clubului, preşedintele acestuia, Igor Crapivca, a apreciat că această unire va facilita dezvoltarea mai intensă a sectorului economic şi că doar aşa oamenii de afaceri se vor putea ajuta reciproc şi înregistra rezultate mai bune în activitate. Crapivca a amintit de ideea creării a unei uniuni a asociaţiilor de business din Moldova, lansată mai demult şi care a fost realizată cu succes la nivel de patronate, urmînd să-şi dovedească reuşita, în timp, şi la nivel de uniune.

Igor Crapivca a informat că un alt deziderat al clubului este reformarea sistemului fiscal din Moldova, care trebuie optimizat atît ca concept, cît şi la nivel de taxe. În prezent, „Timpul” colaborează intens cu Fondul Monetar Internaţional, Banca Mondială, Banca Europeană pentru Reconstrucţie şi Dezvoltare, precum şi cu structuri ale businessmenilor din Rusia, Ucraina, Polonia.

Nicolae Pojoga, preşedintele grupului „Linela”, unul din cei mai tineri antreprenori ai clubului, a apreciat că această structură ajută tinerii antreprenori să-şi depăşească problemele. „Ne bucurăm că membrii experimentaţi ai clubului ne oferă susţinere şi ajutor atunci cînd avem vre-o problemă mai dificilă. Este foarte oportun că „Timpul” conlucrează activ cu tineri din diferite instituţii de învăţămînt superior din ţară, încurajîndu-i să lanseze propriile afaceri”, a spus Pojoga.

INFOTAG precizează: Clubul „Timpul” a fost înfiinţat la 4 mai 1996 şi numără în prezent peste 50 de membri care achită o cotizaţie lunară de $20.

Adaugă comentariu

  • nume
  • email
  • mesaj
Multumim!
Comentariul dvs. va fi publicat după aprobarea administratorului.