Reportaje

05.03.2007 UN MAGAZIN SPECIALIZAT DE ÎNCĂLŢĂMINTE ŞI ACCESORII A FOST INAUGURAT, ÎN PREMIERĂ, LA CHIŞINĂU

05.03.2007 UN MAGAZIN SPECIALIZAT DE ÎNCĂLŢĂMINTE ŞI ACCESORII  A FOST INAUGURAT, ÎN PREMIERĂ, LA   CHIŞINĂU

Chişinău, 5 martie. (INFOTAG). La Chişinău a fost inaugurat, în premieră, un magazin specializat de încălţăminte şi accesorii „Premier shoes&accessories”, care va oferi 13 branduri internaţionale de încălţăminte pentru femei şi bărbaţi, cum ar fi: Gianmarco Lorenzo, Podium, Ripani, Di Grigorio, Giorgio Fabiani, Valentin.

Potrivit Agenţiei INFOTAG, Mariana Ungureanu, proprietara magazinului, a anunţat, pe 3 martie, într-o conferinţă de presă, că dintre accesorii sînt în vînzare deocamdată doar genţi. „Cred că locuitorii Moldovei aveau nevoie de un asemenea magazin, care să le ofere siguranţa că încălţămintea achiziţionată este adusă direct de la producător şi este de cea mai bună calitate. În fiecare sezon, magazinul „Premier shoes&accessories” va organiza prezentări de încălţăminte”, a promis Ungureanu.

Designer-ul Gianmarco Lorenzo, directorul magazinului, prezent la eveniment, a subliniat că încălţămintea produsă este elegantă şi de calitate superioară. „Produsele noastre sînt de clasa lux şi cred că piaţa Moldovei este numai bună pentru încălţămintea de calitate superioară. Femeilor şi bărbaţilor moldoveni le place să fie îmbrăcaţi şi încălţaţi frumos, iar noi îi vom ajuta să fie în pas cu ultimele tendinţe ale modei”, a declarat apreciatul designer.

Conferinţa de presă a fost precedată de o prezentare de încălţăminte pentru sezonul de primăvara-vară 2007.

Adaugă comentariu

  • nume
  • email
  • mesaj
Multumim!
Comentariul dvs. va fi publicat după aprobarea administratorului.