Reportaje

04.04.2007 ION MEREUŢĂ, PREŞEDINTELE PARTIDULUI UMANIST, VA CANDIDA LA FUNCŢIA DE PRIMAR GENERAL AL CAPITALEI

04.04.2007  ION MEREUŢĂ, PREŞEDINTELE PARTIDULUI UMANIST, VA CANDIDA LA FUNCŢIA DE PRIMAR GENERAL AL CAPITALEI

Chişinău, 4 aprilie. (INFOTAG). Ion Mereuţă, preşedintele Partidului Umanist din Moldova, va candida la funcţia de Primar General al mun. Chişinău în alegerile locale din 3 iunie. El a făcut această declaraţie, miercuri, într-o conferinţă de presă susţinută la Agenţia INFOTAG.

Ion Mereuţă s-a născut în 1958 în raionul Ocniţa. A absolvit Universitatea de Medicină „N. Testimiţanu” din Chişinău, Şcoala de Administraţie de la Paris. În 2007, a absolvit facultatea de drept la Universitatea de Studii Aplicative.

Mereuţă a anunţat că va merge la alegeri împreună cu o echipă de consilieri municipali foarte competenţi. „Partenerul în aceste alegeri este Asociaţia „Casa Noastră Chişinău”. Noi dorim să transformăm Chişinăul într-o capitală europeană, prosperă, curată şi cu oameni sănătoşi”, a spus Mereuţă. El mai informat că Partidul Umanist va participa la scrutin şi în alte localităţi ale ţării, unde a găsit candidaţi competenţi şi demni să fie primari.

Oleg Onişcenco, preşedintele „Casa Noastră – Chişinău”, a amintit că organizaţia anunţase anterior că caută un partener cu care să se lanseze în alegerile locale. „Partidul Umanist este o formaţiune tînără, necoruptă care satisface pe deplin cerinţele noastre în calitate de forţă politică. Vom lupta împreună pentru bunăstarea locuitorilor capitalei”, a promis Onişcenco.

INFOTAG precizează: Partidul Umanist din Moldova a fost constituit în anul 2006, în baza Asociaţiei pentru Demnitatea Umană, şi are acum peste 10 mii de membri.

Adaugă comentariu

  • nume
  • email
  • mesaj
Multumim!
Comentariul dvs. va fi publicat după aprobarea administratorului.