Reportaje

24.04.2007 CEI MAI BUNI STUDENŢI VOR PUTEA SUNA GRATUIT PESTE HOTARE

24.04.2007 CEI MAI BUNI STUDENŢI VOR PUTEA SUNA GRATUIT PESTE HOTARE

Chişinău, 24 aprilie. (INFOTAG). Cei mai buni studenţi din R. Moldova vor putea suna gratuit peste hotare, datorită acţiunii „Sună aproapele şi mişcă cuvintele”, lansată de Uniunea Naţională a Studenţilor din Moldova (UNTSM) şi compania de IP-telefonie „Sicres Telecom”, într-o conferinţă de presă la Agenţia INFOTAG.

Eugen Balan, preşedintele UNTSM a spus că vor fi distribuite 25 mii de cartele de IP-telefonie, studenţilor care învaţă pe note bune, astfel încît fiecare al patrulea student din ţară va putea să-şi sune gratuit pentru cîteva minute părinţii, fraţii, prietenii care se află peste hotare. Scopul acţiunii este de a da posibilitate tinerilor să fie aproape de cei dragi, pe care nu îi pot vedea ani în şir.

Cartelele vor fi distribuite tuturor celor 22 de instituţii de învăţămînt superior din republică, dar şi colegiilor, prin intermediul sindicatelor studenţeşti. De asemenea UNTSM planifică mai multe activităţi dedicate zilei de 9 mai: acţiuni de salubrizare a unor zone extrem de murdare din Chişinău, un Tîrg al forţei de muncă pentru tineri; proiecte în sprijinul studenţilor din Transnistria.

INFOTAG precizează: UNTSM a fost fondată la 15 august, 2000 şi este una din cele mai mari organizaţii studenţeşti din Moldova.

Adaugă comentariu

  • nume
  • email
  • mesaj
Multumim!
Comentariul dvs. va fi publicat după aprobarea administratorului.