Reportaje

24.04.2007 CANDIDATUL DE PRIMAR AL CAPITALEI, EDUARD MUŞUC, ŞI-A PREZENTAT PLATFORMA ELECTORALĂ

24.04.2007 CANDIDATUL DE PRIMAR AL CAPITALEI, EDUARD MUŞUC, ŞI-A PREZENTAT PLATFORMA ELECTORALĂ

Chişinău, 24 aprilie. (INFOTAG). Candidatul de Primar General al capitalei, Eduard Muşuc, preşedintele Partidului Social-Democrat din Moldova (PDSM) a prezent marţi, platforma sa electorală, într-o conferinţă de presă la Agenţia INFOTAG.

Muşuc a declarat că platforma sa nu este inspirată din sondaje, cărţi sau televizor, ci de la oamenii cu care el a avut întrevederi. „Ne-am întîlnit cu numeroşi locuitori ai capitalei care ne-au spus cu ce probleme se confruntă şi cum ar dori să se schimbe Chişinăul. În baza acestor discuţii am trasat priorităţile platformei noastre: îmbunătăţirea condiţiilor de trai ale cetăţenilor, creşterea reală a veniturilor populaţiei, apărarea drepturilor cetăţenilor şi asigurarea respectării legii, aducerea în ordine şi controlul structurilor Primăriei”, a spus candidatul PCDM.

El a promis că, dacă va ajunge primar, va rezerva reparaţiilor capitale la fondul locativ 12-15% din bugetul anual, şi nu 1,5%, cum este acum; va instaura ordinea în prestarea serviciilor comunale, astfel încît să fie respectate drepturile consumatorului; va extinde, în patru ani, Fondul de plăţi sociale suplimentare pînă la 17%, pe contul creşterii veniturilor bugetare; pensionarii vor primi de la Primărie suplimente lunare la pensia de bază, de 100 lei în 2008, care urmează să ajungă la 400 lei, în 2011; în cadrul Primăriei vor fi instituite Departamentul apărării micului business şi Fondul de susţinere şi dezvoltare a antreprenoriatului; în fiecare pretură va fi deschis un cabinet de consultare juridică gratuită, o linie telefonică specială pentru locuitorii capitalei şi un serviciu de urgenţă; posturile „Antena C” şi „Euro TV” vor redeveni proprietate municipală.

Adaugă comentariu

  • nume
  • email
  • mesaj
Multumim!
Comentariul dvs. va fi publicat după aprobarea administratorului.