Reportaje

03.09.2007 TINERI DESIGNERI DE INTERIOR AU ŞANSA SĂ CÎŞTIGE PÎNĂ LA 50 MII LEI

03.09.2007 TINERI DESIGNERI DE INTERIOR AU ŞANSA SĂ CÎŞTIGE PÎNĂ LA 50 MII LEI

Chişinău, 3 septembrie. (INFOTAG) Magazinele-salon „Casa Modernă”, cafenelele „Coffeе-House”, Uniunea Arhitecţilor şi Uniunea Designerilor din Moldova au anunţat un concurs pentru tineri designeri de interior, cu premii de pînă la 50 mii lei ($4,17 mii).

Valeriu Guşilo, Director General „Casa Modernă”, a precizat, luni, într-o conferinţă de presă la Agenţia INFOTAG, că acţiunea are ca scop descoperirea tinerelor talente, stimularea potenţialului de creaţie al acestora şi prezentarea performanţelor în faţa publicului larg. Cererile care vor fi depuse trebuie să reprezinte un proiect de design al cafenelei „Coffe-House” din „Sun City”. Proiectele vor fi depuse în perioada 10-25 septembrie, iar juriul va selecta cele mai bune 10 lucrări, evaluînd proiectele după următoarele criterii: corespunderea concepţiei „Coffe-House”, originalitatea, inventivitatea şi practicismul.

Alexandr Stucalov, directorul lanţului „Coffeе-House”, a spus că se gîndeşte demult să schimbe design-ul cafenelelor. „Cafeneaua are cinci ani şi sperăm că tinerii designeri vor reuşi să elaboreze un proiect original care să o facă şi mai atractivă”, a declarat el.

Vlad Modîrcă, preşedintele Uniunii Arhitecţilor din Moldova, a spus că, concursul le oferă tinerilor dotaţi şansa unică să se impună. „Concursul mai interesant şi mai plăcut mai ales pentru că, cafeneaua se află în edificiul pe care eu l-am proiectat”, a spus el.

Cîştigătorii concursului vor fi anunţaţi de ziua Hramului Chişinăului (14 octombrie).

Adaugă comentariu

  • nume
  • email
  • mesaj
Multumim!
Comentariul dvs. va fi publicat după aprobarea administratorului.