Reportaje

18.09.2007 EDIŢIA A X-A A EXPOZIŢEI „AUTOMARKET - AUTO SALON”, VA AVEA LOC LA CHIŞINĂU

18.09.2007 EDIŢIA A X-A A EXPOZIŢEI „AUTOMARKET - AUTO SALON”, VA AVEA LOC LA CHIŞINĂU

Chişinău, 18 septembrie. (INFOTAG). A X-a ediţie a expoziţiei internaţionale specializate „Automarket – Auto Salon’2007”, cea mai mare din istoria ţării, se va desfăşura în Moldova, în perioada 28 septembrie – 3 octombrie, s-a anunţat, marţi, într-o conferinţă de presă la Agenţia INFOTAG.

Arcadie Andronic, Director General „Poliproject Exhibitions” Ltd., a informat că expoziţia va ocupa toate cele trei pavilioane de la „Moldexpo” şi tot teritoriul aferent, iar maşinile vor fi prezentate pe un spaţiu total de 10 mii mp. Evenimentul va antrena peste 30 de importatori de automobile, companii de leasing, care vor veni cu branduri de ultimă oră din lumea automobilelor. „Costurile de organizare a expoziţiei se ridică la 70-80 mii euro, dar ea le merită, pentru că se aşteaptă peste 30 mii de vizitatori care plănuiesc să cumpere un automobil nou”, a spus Andronic.

„Auto space” va prezenta opt maşini noi, inclusiv BMW X6, „DAAC-Hermes” - nouă, „Elita-5” – 12. Vizitatorii vor vedea noi brand-uri de autobuze, camioane, autospeciale, foarte necesare Moldovei, pentru că asemenea autovehicule existente sînt depăşite de timp. Cumpărătorii vor obţine unele preferinţe.

În cadrul „Automarket – Auto Salon’2007” vor avea loc concursurile „Trei, Şapte. As”, „Cel mai bun’2007”, «AutoSound’2007”.

Adaugă comentariu

  • nume
  • email
  • mesaj
Multumim!
Comentariul dvs. va fi publicat după aprobarea administratorului.